Bayramın ikinci gününde Maltepe'de sessizlik hakim

GÜNDEM 25.05.2020 - 11:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2363+ kez okundu.
 

Bayramın ikinci gününde Maltepe'de sessizlik hakim

Bayramın ikinci gününde Maltepe'de sessizlik hakim Korona virüs (COVİD-19) salgını ile mücadele kapsamında Ramazan Bayramı süresince 81 ilde 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor. Bu nedenle Maltepe'de bayramın ikinci gününde de Maltepe Bağdat Caddesi, Beşçeşmeler Meydanı, E-5 karayolu ve Sahil yolunun boş kaldığı görüldü. Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan dünyada ve Türkiye'de etkili olan Korona virüs (COVİD-19) salgını nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı geçmiş yıllarda olduğu gibi Maltepe'de kutlanamadı.   Buruk ve sessiz bir havasının yaşandığı bayramın ikinci gününde İstanbul Maltepe sessizliğe büründü     DOLUP TAŞAN MEYDANLAR, YOLLAR BOŞ KALDI   Geçtiğimiz bayramlarda dolu olan Maltepe Bağdat Caddesi, Beşçeşmeler Meydanı, Maltepe Sahil Yolu ve E-5 Karayolu bu defa boş kaldı. Kısıtlamadan kapsam dışı kalan vatandaşlar ise toplu taşımayı kullanmak için duraklarda bekledi.   Maltepe Belediyesi Bayramda sokak hayvanlarına sahip çıktı Kısa sürede salgın haline dönüşen koronavirüs, sadece insanların değil sokak hayvanlarının da hayatını olumsuz etkiledi. Salgın sebebiyle restoran ve kafeterya gibi işletmelerin kapanması, vatandaşların da "Evde Kal" çağrılarına uymasıyla yiyecek bulması zorlaşan sokak hayvanlarını Maltepe belediyesi bayramda unutmadı.    Maltepe Belediyesi Veteriner  İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarının aç kalmaması için ilçe genelinde periyodik olarak yaptığı mama ve su dağıtımlarını sıklaştırdı. Maltepe'nin çeşitli yerlerinde bulunan mama kaplarına da mama, yem ve su takviyesi yapıldı. Bayramda vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda da ihtiyacı olan sokak hayvanlarına belediye veterinerleri müdahalede bulundu.   

Bayramın ikinci gününde Maltepe'de sessizlik hakim

Korona virüs (COVİD-19) salgını ile mücadele kapsamında Ramazan Bayramı süresince 81 ilde 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor. Bu nedenle Maltepe'de bayramın ikinci gününde de Maltepe Bağdat Caddesi, Beşçeşmeler Meydanı, E-5 karayolu ve Sahil yolunun boş kaldığı görüldü.

Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan dünyada ve Türkiye'de etkili olan Korona virüs (COVİD-19) salgını nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı geçmiş yıllarda olduğu gibi Maltepe'de kutlanamadı.  
Buruk ve sessiz bir havasının yaşandığı bayramın ikinci gününde İstanbul Maltepe sessizliğe büründü  
 
DOLUP TAŞAN MEYDANLAR, YOLLAR BOŞ KALDI
 
Geçtiğimiz bayramlarda dolu olan Maltepe Bağdat Caddesi, Beşçeşmeler Meydanı, Maltepe Sahil Yolu ve E-5 Karayolu bu defa boş kaldı. Kısıtlamadan kapsam dışı kalan vatandaşlar ise toplu taşımayı kullanmak için duraklarda bekledi.  

Maltepe Belediyesi Bayramda sokak hayvanlarına sahip çıktı

Kısa sürede salgın haline dönüşen koronavirüs, sadece insanların değil sokak hayvanlarının da hayatını olumsuz etkiledi. Salgın sebebiyle restoran ve kafeterya gibi işletmelerin kapanması, vatandaşların da "Evde Kal" çağrılarına uymasıyla yiyecek bulması zorlaşan sokak hayvanlarını Maltepe belediyesi bayramda unutmadı.  

 Maltepe Belediyesi Veteriner  İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarının aç kalmaması için ilçe genelinde periyodik olarak yaptığı mama ve su dağıtımlarını sıklaştırdı. Maltepe'nin çeşitli yerlerinde bulunan mama kaplarına da mama, yem ve su takviyesi yapıldı.

Bayramda vatandaşlardan gelen ihbarlar doğrultusunda da ihtiyacı olan sokak hayvanlarına belediye veterinerleri müdahalede bulundu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.