Bayramlaşma Heyecanı Maltepe Belediyesi’nde

MAHALLELERİMİZ 31.05.2019 - 12:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1506+ kez okundu.
 

Bayramlaşma Heyecanı Maltepe Belediyesi’nde

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”
  Bayramlaşma Heyecanı Maltepe Belediyesi’nde   “HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”       Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeliyle bayramlaştı. Personelin elini tek tek sıkarak, güzel bir bayram dileyen Kılıç, “İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Maltepe’yi İstanbul’daki yaşanılır en iyi ilçeler arasına, hep birlikte kol kola girerek daha güzel yerlere taşıyacağımız ümidiyle hepiniz bayramını tekrar tekrar kutluyorum, sağlık ve esenlik diliyorum” dedi. Ramazan Bayramı öncesinde Maltepe Belediyesi’nde bayramlaşma heyecanı yaşandı. Belediye Başkanı Ali Kılıç, personeliyle, belediye yemekhanesinde bir araya gelerek, personelin tek tek elini sıktı ve bayramlarını kutladı. Burada bir konuşma yapan Kılıç, “Öncelikle 11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine geldik. Cenabı Hak tuttuğunuz oruçları, yaptığınız duaları kabul etsin. 9 günlük bir tatile gidiyoruz. Sevdiklerinizle beraber güzel ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. İnşallah kul hakkının yenmediği, daha güzel bir Türkiye’de nice nice bayramlar geçiririz inşallah. Bu arada yeri gelmişken geçen 5 yıllık uzun bir dönem içerisinde emek veren, destek veren, Maltepe Belediyesi’nin halka ulaşmasında canla başla çalışan bütün emekçi arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.  “HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK” Kılıç, geçen 5 yılda olduğu gibi bu dönemde de personelinden daha yüksek bir performans beklediğini ifade ederek, şunları söyledi: “İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Maltepe’yi İstanbul’daki yaşanılır en iyi ilçeler arasına, hep birlikte kol kola girerek daha güzel yerlere taşıyacağımız ümidiyle hepiniz bayramını tekrar tekrar kutluyorum, sağlık ve esenlik diliyorum. İnşallah bayram sonrası kolları sıvadık, daha güzel işlere imza atarak, yeni döneme devam edeceğiz diyorum. İnanıyorum ki az kaldı. Martın sonu bahardır, her şey çok güzel olacak.  
“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

 

Bayramlaşma Heyecanı Maltepe Belediyesi’nde

 
“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”  
 
 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeliyle bayramlaştı. Personelin elini tek tek sıkarak, güzel bir bayram dileyen Kılıç, “İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Maltepe’yi İstanbul’daki yaşanılır en iyi ilçeler arasına, hep birlikte kol kola girerek daha güzel yerlere taşıyacağımız ümidiyle hepiniz bayramını tekrar tekrar kutluyorum, sağlık ve esenlik diliyorum” dedi.

Ramazan Bayramı öncesinde Maltepe Belediyesi’nde bayramlaşma heyecanı yaşandı. Belediye Başkanı Ali Kılıç, personeliyle, belediye yemekhanesinde bir araya gelerek, personelin tek tek elini sıktı ve bayramlarını kutladı. Burada bir konuşma yapan Kılıç, “Öncelikle 11 ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine geldik. Cenabı Hak tuttuğunuz oruçları, yaptığınız duaları kabul etsin. 9 günlük bir tatile gidiyoruz. Sevdiklerinizle beraber güzel ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. İnşallah kul hakkının yenmediği, daha güzel bir Türkiye’de nice nice bayramlar geçiririz inşallah. Bu arada yeri gelmişken geçen 5 yıllık uzun bir dönem içerisinde emek veren, destek veren, Maltepe Belediyesi’nin halka ulaşmasında canla başla çalışan bütün emekçi arkadaşlarıma ayrı ayrı şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu. 

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Kılıç, geçen 5 yılda olduğu gibi bu dönemde de personelinden daha yüksek bir performans beklediğini ifade ederek, şunları söyledi: “İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, Maltepe’yi İstanbul’daki yaşanılır en iyi ilçeler arasına, hep birlikte kol kola girerek daha güzel yerlere taşıyacağımız ümidiyle hepiniz bayramını tekrar tekrar kutluyorum, sağlık ve esenlik diliyorum. İnşallah bayram sonrası kolları sıvadık, daha güzel işlere imza atarak, yeni döneme devam edeceğiz diyorum. İnanıyorum ki az kaldı. Martın sonu bahardır, her şey çok güzel olacak.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.