Beklenen Yağış Maltepe'de Başladı

MAHALLELERİMİZ 24.05.2019 - 07:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2313+ kez okundu.
 

Beklenen Yağış Maltepe'de Başladı

Beklenen Yağış Maltepe'de Başladı Maltepe'de beklenen gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya başladı. Alınan bilgiye göre, özellikle Boğaz bölgesinde bulunan Üsküdar, Kadıköy, Beşiktaş, Sarıyer , Beykoz ve Maltepe,Kartal ilçelerinde şiddetli görülen yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan Maltepe'liler, ıslanmamak için otobüs duraklarına ve metro istasyonlarının girişlerine sığındı. GÜN BOYU DEVAM EDECEK Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün önceden uyardı sağanak yağış saat 06.00 itibariyle başladı. İstanbul’un genelinde hakim olan gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık bir saat sağanak şekilde devam eden yağış bazı bölgelerde şiddetini azaltarak devam ediyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre yağış gün boyunca İstanbul’un genelinde devam edecek.

Beklenen Yağış Maltepe'de Başladı

Maltepe'de beklenen gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya başladı.

Alınan bilgiye göre, özellikle Boğaz bölgesinde bulunan Üsküdar, Kadıköy, Beşiktaş, Sarıyer , Beykoz ve Maltepe,Kartal ilçelerinde şiddetli görülen yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu.

Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkan Maltepe'liler, ıslanmamak için otobüs duraklarına ve metro istasyonlarının girişlerine sığındı.

GÜN BOYU DEVAM EDECEK

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün önceden uyardı sağanak yağış saat 06.00 itibariyle başladı. İstanbul’un genelinde hakim olan gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık bir saat sağanak şekilde devam eden yağış bazı bölgelerde şiddetini azaltarak devam ediyor. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre yağış gün boyunca İstanbul’un genelinde devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.