BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ KORONA VİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

YEREL YÖNETİMLER 21.04.2020 - 00:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1732+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ KORONA VİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ KORONA VİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Polat korona virüs hastalığına yakalandı. Polat'ın   evde karantina altına alındığı öğrenildi. Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Polat , korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından  evde  tedavi altına alındı. Polat'ın durumunu Maltepe Belediye Meclis  Üyesi  Ercan Konak sosyal medya hesabından duyurdu. Konak, "  Haftalardır Belediye Başkanımız Sayın Ali KILIÇ önderliğinde çoluklarından çocuklarından fedakarlık yaparak çalışan Başkan yardımcılarımıza ve emekçilerimize sonsuz teşekkürler ederken Başkan yardımcımız güzel insan Levent POLAT’ın test sonuçlarının pozitif çıktığını duydum ve çok üzüldüm... Kendisi ile konuştum şuan evde karantinada ve iyi çok şükür... Umuyorum ki en kısa zamanda aramıza dönecek... Rabbimden tüm hastalara şifa diliyorum   " dedi.    
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ KORONA VİRÜS TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Polat korona virüs hastalığına yakalandı. Polat'ın   evde karantina altına alındığı öğrenildi.
Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Polat , korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından  evde
 tedavi altına alındı.

Polat'ın durumunu Maltepe Belediye Meclis  Üyesi  Ercan Konak sosyal medya hesabından duyurdu. Konak,

Haftalardır Belediye Başkanımız Sayın Ali KILIÇ önderliğinde çoluklarından çocuklarından fedakarlık yaparak çalışan Başkan yardımcılarımıza ve emekçilerimize sonsuz teşekkürler ederken Başkan yardımcımız güzel insan Levent POLAT’ın test sonuçlarının pozitif çıktığını duydum ve çok üzüldüm...
Kendisi ile konuştum şuan evde karantinada ve iyi çok şükür...
Umuyorum ki en kısa zamanda aramıza dönecek...
Rabbimden tüm hastalara şifa diliyorum   " dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.