Belediyeden çocuklara sürpriz kutlama

ÇOCUK 23.04.2020 - 11:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2010+ kez okundu.
 

Belediyeden çocuklara sürpriz kutlama

Belediyeden çocuklara sürpriz kutlama   Maltepe Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına erken başladı. Ulusal egemenliğin 100. Yıl dönümünde korona virüsten dolayı evlerine kapanan Maltepeli vatandaşlar için bando takımı ve belediye ekipleri mahalleleri sokak sokak gezerek sürpriz yaptı. Korona virüs salgınından dolayı uzun süredir evlerinde olan Maltepeli çocuklar için sürpriz hazırlayan Maltepe Belediyesi, bando takımı ve saha ekibiyle birlikte kutlamaları erken başlattı. Maltepe’nin mahallelerini gezen ekip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın en sevilen marşlarını çalarken pencere ve balkonlarına çıkan vatandaşlar bayraklar ve alkışlarla eşlik etti. Sevilen şarkıcı Gülben Ergen’in 100. yıla özel seslendirdiği 23 Nisan Kutlu Olsun şarkısı çocuklardan büyük beğeni topladı. Maltepe Belediyesi zabıta ekipleri de vatandaşa ve esnafa Türk bayrağı dağıttı. Kutlamalar 23 Nisan boyunca devam edecek.

Belediyeden çocuklara sürpriz kutlama

 

Maltepe Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına erken başladı. Ulusal egemenliğin 100. Yıl dönümünde korona virüsten dolayı evlerine kapanan Maltepeli vatandaşlar için bando takımı ve belediye ekipleri mahalleleri sokak sokak gezerek sürpriz yaptı. Korona virüs salgınından dolayı uzun süredir evlerinde olan Maltepeli çocuklar için sürpriz hazırlayan Maltepe Belediyesi, bando takımı ve saha ekibiyle birlikte kutlamaları erken başlattı. Maltepe’nin mahallelerini gezen ekip, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın en sevilen marşlarını çalarken pencere ve balkonlarına çıkan vatandaşlar bayraklar ve alkışlarla eşlik etti. Sevilen şarkıcı Gülben Ergen’in 100. yıla özel seslendirdiği 23 Nisan Kutlu Olsun şarkısı çocuklardan büyük beğeni topladı. Maltepe Belediyesi zabıta ekipleri de vatandaşa ve esnafa Türk bayrağı dağıttı. Kutlamalar 23 Nisan boyunca devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.