BELTUR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

YEREL YÖNETİMLER 07.10.2020 - 08:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2159+ kez okundu.
 

BELTUR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

BELTUR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ   İBB iştiraklerinden BELTUR AŞ’de yeniden yapılanma çalışmaları devam ediyor. Bu doğrultuda HALK EKMEK AŞ Genel Müdürü Okan Gedik, mevcut görevlerine ek olarak BELTUR AŞ Genel Müdür Vekili olarak atandı. Mevcut genel müdür Güçlü Şeneler ise, İBB’ye Perakende Grubu İştirakler Danışmanı olarak atandı. Beltur A.Ş. bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketidir. “BELTUR Büyük İstanbul Eğitim Turizm ve Sağlık Yatırımları İşletme ve Tic. A.Ş.” unvanıyla, 01.01.1997 tarihinden itibaren faaliyet göstermektedir. Beltur A.Ş. turizm ve gastronomi işletmeciliğini ulusal ve uluslararası standartlarda yapmak üzere, TÜRSAB A Grubu Seyahat Acentası İşletme Belgesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm İşletme Belgesi ile ISO 9001:2015, ISO 2000:2005 ve OHSAS 18001:2007 belgelerini almıştır.   Faaliyet Alanları   Turizm & Gastronomi İşletmeciliği Beltur A.Ş. Türk ve Dünya mutfağının lezzetlerinden oluşan özel menüleri, sürdürülebilir müşteri memnuniyeti politikası, eğitimli, deneyimli ve güler yüzlü personeliyle, farklı konseptlerde tasarlanmış işletmelerinde konuklarına keyifli bir ortam sunarak turizm, gastronomi ve etkinlik yönetimi sektöründe hizmet veren kaliteli, güvenilir ve saygın bir markadır.   Tarihi ve Turistik Köşkler Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan, 18., 19. ve 20. yüzyılın en güzel yapılarından olan Hidiv Kasrı, Malta Köşkü, Çadır Köşkü, Sarı Köşk, Beyaz Köşk ve Pembe Köşk Beltur A.Ş. tarafından işletilmektedir. Doğa ile iç içe, özgün mimari tasarım ve tarihi değere sahip olan köşklerde, restoran, kafe, davet ve organizasyon hizmetleri verilmektedir. Tarihi ve turistik köşklerle birlikte, restoran ve kafe hizmeti verilen diğer işletmelerimiz; Küçük Çamlıca Köşkleri, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Üsküdar Paşalimanı Restoran & Kafe, Beltur Pendik Izgara, Pendik Haveran Kafe, Yıldız Parkı Haveran Kafe, Haveran Kır Kahvesi, Miniatürk Beltur Restoran ve Gülhane Kandil Restoran’dır.   Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Fuar, sergi, konser ve lansman gibi çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi, BELTUR A.Ş. tarafından işletilmektedir. www.avrasyagosteri.com.tr Kafeterya ve Büfe İşletmeciliği İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarındaki sahil şeritlerinde, vapur büfelerinde, kamu hastanelerinde, metrobüs duraklarında, etkinlik alanlarında, İstanbulluların ihtiyaç duyduğu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin görevlendirdiği alanlarda kafeterya ve büfe işletmeciliği Beltur A.Ş. tarafından yapılmaktadır.

BELTUR’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

 

İBB iştiraklerinden BELTUR AŞ’de yeniden yapılanma çalışmaları devam ediyor. Bu doğrultuda HALK EKMEK AŞ Genel Müdürü Okan Gedik, mevcut görevlerine ek olarak BELTUR AŞ Genel Müdür Vekili olarak atandı.

Mevcut genel müdür Güçlü Şeneler ise, İBB’ye Perakende Grubu İştirakler Danışmanı olarak atandı.

Beltur A.Ş. bir İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketidir.

“BELTUR Büyük İstanbul Eğitim Turizm ve Sağlık Yatırımları İşletme ve Tic. A.Ş.” unvanıyla, 01.01.1997 tarihinden itibaren faaliyet göstermektedir.

Beltur A.Ş. turizm ve gastronomi işletmeciliğini ulusal ve uluslararası standartlarda yapmak üzere, TÜRSAB A Grubu Seyahat Acentası İşletme Belgesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm İşletme Belgesi ile ISO 9001:2015, ISO 2000:2005 ve OHSAS 18001:2007 belgelerini almıştır.

 

Faaliyet Alanları

 

Turizm & Gastronomi İşletmeciliği

Beltur A.Ş. Türk ve Dünya mutfağının lezzetlerinden oluşan özel menüleri, sürdürülebilir müşteri memnuniyeti politikası, eğitimli, deneyimli ve güler yüzlü personeliyle, farklı konseptlerde tasarlanmış işletmelerinde konuklarına keyifli bir ortam sunarak turizm, gastronomi ve etkinlik yönetimi sektöründe hizmet veren kaliteli, güvenilir ve saygın bir markadır.

 

Tarihi ve Turistik Köşkler

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan, 18., 19. ve 20. yüzyılın en güzel yapılarından olan Hidiv Kasrı, Malta Köşkü, Çadır Köşkü, Sarı Köşk, Beyaz Köşk ve Pembe Köşk Beltur A.Ş. tarafından işletilmektedir.

Doğa ile iç içe, özgün mimari tasarım ve tarihi değere sahip olan köşklerde, restoran, kafe, davet ve organizasyon hizmetleri verilmektedir.

Tarihi ve turistik köşklerle birlikte, restoran ve kafe hizmeti verilen diğer işletmelerimiz; Küçük Çamlıca Köşkleri, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Üsküdar Paşalimanı Restoran & Kafe, Beltur Pendik Izgara, Pendik Haveran Kafe, Yıldız Parkı Haveran Kafe, Haveran Kır Kahvesi, Miniatürk Beltur Restoran ve Gülhane Kandil Restoran’dır.

 

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi

Fuar, sergi, konser ve lansman gibi çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapan Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi, BELTUR A.Ş. tarafından işletilmektedir.

www.avrasyagosteri.com.tr

Kafeterya ve Büfe İşletmeciliği

İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarındaki sahil şeritlerinde, vapur büfelerinde, kamu hastanelerinde, metrobüs duraklarında, etkinlik alanlarında, İstanbulluların ihtiyaç duyduğu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin görevlendirdiği alanlarda kafeterya ve büfe işletmeciliği Beltur A.Ş. tarafından yapılmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.