BEŞÇEŞMELER ESNAFIN’DAN ELAZIĞ’A YARDIM ELİ

MAHALLELERİMİZ 06.02.2020 - 10:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1600+ kez okundu.
 

BEŞÇEŞMELER ESNAFIN’DAN ELAZIĞ’A YARDIM ELİ

BEŞÇEŞMELER ESNAFIN’DAN ELAZIĞ’A YARDIM ELİ   Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) başkanı Nevzat Eren'in  başlattığı yardım kampanyasına Beşçeşmeler esnafı büyük bir ilgiyle karşılık verdi. Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından başlatılan yardım kampanyasına  destek isteyen Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) başkanı Nevzat Eren ’in çağrısı büyük ilgi gördü. Başkan Eren’in çağrısının ardından esnafların büyük ilgi gösterdiği kampanyada 235 aileye kuru gıda kumanyası, soba ve battaniye yardımı yapan esnaflar ihtiyaç malzemelerini Kızılay Maltepe Şube Başkanlığı'na teslim ettiler Kızılay aracılıyla  Elazığ’a uğurlandı. Esnafın ilgisi ve yardımlarından çok mutlu olduklarını belirten Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) başkanı Nevzat Eren; “Beşçeşmeler esnafı bugün yine gönlünü ortaya koydu. Elazığ'da yaşanan depremin ardından esnafımıza gerekli duyuruları yaptık. Sağ olsun esnafımız bu çağrımıza büyük bir ilgi gösterdiler. Gönüllerinde ne varsa deprem bölgesindeki kardeşleriyle paylaştılar. Ben esnafımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu gün itibariyle  235 aileye kuru gıda kumanyası, soba ve battaniye bölgeye sevk ettik. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

BEŞÇEŞMELER ESNAFIN’DAN ELAZIĞ’A YARDIM ELİ

  Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) başkanı Nevzat Eren'in  başlattığı yardım kampanyasına Beşçeşmeler esnafı büyük bir ilgiyle karşılık verdi.

Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından başlatılan yardım kampanyasına  destek isteyen Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) başkanı Nevzat Eren ’in çağrısı büyük ilgi gördü. Başkan Eren’in çağrısının ardından esnafların büyük ilgi gösterdiği kampanyada 235 aileye kuru gıda kumanyası, soba ve battaniye yardımı yapan esnaflar ihtiyaç malzemelerini Kızılay Maltepe Şube Başkanlığı'na teslim ettiler Kızılay aracılıyla  Elazığ’a uğurlandı.

Esnafın ilgisi ve yardımlarından çok mutlu olduklarını belirten Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Eğitim Derneği (BEKSED) başkanı Nevzat Eren; “Beşçeşmeler esnafı bugün yine gönlünü ortaya koydu. Elazığ'da yaşanan depremin ardından esnafımıza gerekli duyuruları yaptık. Sağ olsun esnafımız bu çağrımıza büyük bir ilgi gösterdiler. Gönüllerinde ne varsa deprem bölgesindeki kardeşleriyle paylaştılar. Ben esnafımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu gün itibariyle  235 aileye kuru gıda kumanyası, soba ve battaniye bölgeye sevk ettik. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.