BEŞÇEŞMELERDE YENİ BİR MEKAN ÇINAR BİSTRO CAFE AÇILDI

EKONOMİ 14.10.2019 - 11:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2451+ kez okundu.
 

BEŞÇEŞMELERDE YENİ BİR MEKAN ÇINAR BİSTRO CAFE AÇILDI

BEŞÇEŞMELERDE YENİ BİR MEKAN ÇINAR BİSTRO CAFE AÇILDI   Günün yorgunluğunu atmak, arkadaşlarla hoş vakit geçirmek için en çok tercih edilen mekânlardır kafeler. Herkesin damak tadı farklı, kafelerde de onlarca çeşit var. İçimizi ısıtan ve sohbeti koyulaştıran o kahveler farklı aromalarla masaya geliyor. İşte o mekanlardan biri de Beşçeşmeler Yalı Mahallesinde hizmete açıldı. Yalı mahallesi  Küçükyalı caddesinde açılan ve Maltepe'nin en gözde mekanı olarak gösterilen Çınar Cafe Bistro hizmete girdi. Açılışa,CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel,Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Savaş Eroğlu,Yahya Han,Maltepe Belediye Meclis Üyeleri CHP geçmiş dönem belediye meclis üyelerinden Erdoğan Doğan,Ali Cengiz Erol,Muhuttin Erden,2004 yılında yerel seçimlerde CHP belediye başkan adayı olan  Mehmet Doğan,CHP geçmiş dönem ilçe başkanı Hasan Solmaz,Mehmet Erdoğan,Suat Özdemir-Dursun Ali Toraman,ADD Maltepe Şube başkanı  Olcay Yılmaz   ,STK temsilcileri,.davetliler ve basın mensupları katıldı. İlginin yoğun olduğu açılış töreninde Çınar Cafe Bistro büyük beğeni topladı. Bistro’nun sahipliğini, Nuray Şepçi  yapıyor. Hizmete girdiği andan itibaren, Mekânın tasarımı ve hizmetleri gözden kaçmayan Çınar Cafe Bistro nezih bir ortamda vakit geçirmek isteyenler için tek adres olmaya aday gösteriliyor.

BEŞÇEŞMELERDE YENİ BİR MEKAN ÇINAR BİSTRO CAFE AÇILDI

 

Günün yorgunluğunu atmak, arkadaşlarla hoş vakit geçirmek için en çok tercih edilen mekânlardır kafeler. Herkesin damak tadı farklı, kafelerde de onlarca çeşit var. İçimizi ısıtan ve sohbeti koyulaştıran o kahveler farklı aromalarla masaya geliyor. İşte o mekanlardan biri de Beşçeşmeler Yalı Mahallesinde hizmete açıldı.

Yalı mahallesi  Küçükyalı caddesinde açılan ve Maltepe'nin en gözde mekanı olarak gösterilen Çınar Cafe Bistro hizmete girdi. Açılışa,CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel,Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Savaş Eroğlu,Yahya Han,Maltepe Belediye Meclis Üyeleri CHP geçmiş dönem belediye meclis üyelerinden Erdoğan Doğan,Ali Cengiz Erol,Muhuttin Erden,2004 yılında yerel seçimlerde CHP belediye başkan adayı olan  Mehmet Doğan,CHP geçmiş dönem ilçe başkanı Hasan Solmaz,Mehmet Erdoğan,Suat Özdemir-Dursun Ali Toraman,ADD Maltepe Şube başkanı  Olcay Yılmaz   ,STK temsilcileri,.davetliler ve basın mensupları katıldı.
İlginin yoğun olduğu açılış töreninde Çınar Cafe Bistro büyük beğeni topladı. Bistro’nun sahipliğini, Nuray Şepçi  yapıyor. Hizmete girdiği andan itibaren, Mekânın tasarımı ve hizmetleri gözden kaçmayan Çınar Cafe Bistro nezih bir ortamda vakit geçirmek isteyenler için tek adres olmaya aday gösteriliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.