BİDEF yeni genel başkanı Veli Köse oldu

YEREL YÖNETİMLER 03.06.2020 - 20:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2493+ kez okundu.
 

BİDEF yeni genel başkanı Veli Köse oldu

BİDEF yeni genel başkanı Veli Köse oldu   Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF)  mevcut başkan Emin Parlar'ın istifası ile boşalan başkanlığa yönetim kurulunun oy birliğe ile BİDEF’in yeni Genel başkanı Veli Köse oldu.   Türkiye genelinde Bitlis Dernekler Federasyonuna bağlı 51 dernek ve 550 bin üye bulunmaktadır.   Bitlis Dernekler Federasyonu  mevcut başkanın istifası ile boşalan başkanlığa yönetim kurulu kararı ile seçilen seçilen   Veli Köse federasyonun yeni genel başkanı oldu. Bitlis Dernekler Federasyonu Genel başkanı Veli Köse  yapılan ilk toplantıda  yapacakları hizmete bismillah dedi. Genel Başkan Veli Köse, yaptığı konuşmada “Bitlis ve Bitlislilerin birlik ve beraberliği için nerede bir Bitlisli varsa onla iletişime geçip onlarla istişare edip, önerilerini alıp isteklerini yerine getirmeye çalışacağız. Bu federasyonun ne kadar zorluklarla oluştuğunu ve bu günlere nasıl geldiğini hep beraber yaşadık ve gördük. Ben bu günlere nasıl geldiğimize takılmıyorum bizler bundan öteye nasıl götürebiliriz onun mücadelesini vermeliyiz.   Geçmiş dönemlerde yönetimlerimiz çok güzel işlere imza attı.Bundan sonrada Bayrağı daha yükseklere taşıya bilmek için hep beraber mücadele edeceğiz. Bizim asıl hedefimiz İstanbul’da birlik ve beraberliği sağlamak olmalı. Atalarımızın bizlere bıraktığı mirası gelecek nesillere taşıyabilmek olmalı. Bitlis'in örfünü adetini gelenek ve göreneklerini genç nesillere aktarmak olmalı.   Bitlisliler arasında sosyal ve kültürel bağların oluşturulması ve var olanların güçlendirilmesi için çaba sarf etmeliyiz. Ülkemizin birlik ve beraberliği her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu bu günlerde biz Bitlisliler olarak daha fazla birlik olmalıyız. Tarihin biz Bitlislilere yüklediği bir misyon var. Atalarımızın bize bıraktığı bir miras var. Bizler bu sorumlulukla hareket etmeliyiz.   Bütün Bitlis'lilerin bir çatı altında olması demek güç demek birlik demektir. Bu federasyonda bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum bundan sonra görev üslenecek arkadaşlara da başarılar diliyorum" dedi.  

BİDEF yeni genel başkanı Veli Köse oldu

 

Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF)  mevcut başkan Emin Parlar'ın istifası ile boşalan başkanlığa yönetim kurulunun oy birliğe ile BİDEF’in yeni Genel başkanı Veli Köse oldu.

  Türkiye genelinde Bitlis Dernekler Federasyonuna bağlı 51 dernek ve 550 bin üye bulunmaktadır.  

Bitlis Dernekler Federasyonu  mevcut başkanın istifası ile boşalan başkanlığa yönetim kurulu kararı ile seçilen seçilen 
 Veli Köse federasyonun yeni genel başkanı oldu.
Bitlis Dernekler Federasyonu Genel başkanı Veli Köse  yapılan ilk toplantıda  yapacakları hizmete bismillah dedi.
Genel Başkan Veli Köse, yaptığı konuşmada “Bitlis ve Bitlislilerin birlik ve beraberliği için nerede bir Bitlisli varsa onla iletişime geçip onlarla istişare edip, önerilerini alıp isteklerini yerine getirmeye çalışacağız. Bu federasyonun ne kadar zorluklarla oluştuğunu ve bu günlere nasıl geldiğini hep beraber yaşadık ve gördük. Ben bu günlere nasıl geldiğimize takılmıyorum bizler bundan öteye nasıl götürebiliriz onun mücadelesini vermeliyiz.

 

Geçmiş dönemlerde yönetimlerimiz çok güzel işlere imza attı.Bundan sonrada Bayrağı daha yükseklere taşıya bilmek için hep beraber mücadele edeceğiz.
Bizim asıl hedefimiz İstanbul’da birlik ve beraberliği sağlamak olmalı. Atalarımızın bizlere bıraktığı mirası gelecek nesillere taşıyabilmek olmalı. Bitlis'in örfünü adetini gelenek ve göreneklerini genç nesillere aktarmak olmalı.

 

Bitlisliler arasında sosyal ve kültürel bağların oluşturulması ve var olanların güçlendirilmesi için çaba sarf etmeliyiz.
Ülkemizin birlik ve beraberliği her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu bu günlerde biz Bitlisliler olarak daha fazla birlik olmalıyız. Tarihin biz Bitlislilere yüklediği bir misyon var. Atalarımızın bize bıraktığı bir miras var. Bizler bu sorumlulukla hareket etmeliyiz.

 

Bütün Bitlis'lilerin bir çatı altında olması demek güç demek birlik demektir. Bu federasyonda bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum bundan sonra görev üslenecek arkadaşlara da başarılar diliyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.