Bitlis Dernekler Federasyonu Veli Köse dedi

YEREL YÖNETİMLER 20.06.2021 - 00:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1388+ kez okundu.
 

Bitlis Dernekler Federasyonu Veli Köse dedi

Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) 6. olağan genel kurulunda mevcut başkan Veli Köse,yeniden başkanlığına seçildi.
Bitlis Dernekler Federasyonu Veli Köse dedi   Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) 6. olağan genel kurulunda mevcut başkan Veli Köse,yeniden başkanlığına seçildi. Bahçelievler Nurettin Topçu Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda pandemi tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirildi. Çoğunluğun sağlanması ile divan kurulu oluşturularak faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi. Türkiye genelinde Bitlis Dernekler Federasyonuna bağlı 51 dernek ve 550 bin üye bulunmaktadır.   BAŞKAN KÖSE;Seçimlerimiz derneğimiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum   Başkan Veli Köse , kongrenin ardından yaptığı açıklamada, "Seçimlerimiz derneğimiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum. Yeni dönemde de Bitlis ve Bitlislilerin birlik ve beraberliği için nerede bir Bitlisli varsa onla iletişime geçip onlarla istişare edip, önerilerini alıp isteklerini yerine getirmeye çalışacağız,ve sorunlarının çözümü noktasında daha güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçimlere katılarak destek veren tüm üyelerimize candan teşekkür ediyorum,Bütün Bitlis'lilerin bir çatı altında olması demek güç demek birlik demektir. Bu federasyonda bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum bundan sonra görev üslenecek arkadaşlara da başarılar diliyorum" dedi.  
Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) 6. olağan genel kurulunda mevcut başkan Veli Köse,yeniden başkanlığına seçildi.

Bitlis Dernekler Federasyonu Veli Köse dedi

 

Bitlis Dernekler Federasyonu (BİDEF) 6. olağan genel kurulunda mevcut başkan Veli Köse,yeniden başkanlığına seçildi.

Bahçelievler Nurettin Topçu Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda pandemi tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirildi. Çoğunluğun sağlanması ile divan kurulu oluşturularak faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi.

Türkiye genelinde Bitlis Dernekler Federasyonuna bağlı 51 dernek ve 550 bin üye bulunmaktadır.  

BAŞKAN KÖSE;Seçimlerimiz derneğimiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum

 

Başkan Veli Köse , kongrenin ardından yaptığı açıklamada, "Seçimlerimiz derneğimiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum.

Yeni dönemde de Bitlis ve Bitlislilerin birlik ve beraberliği için nerede bir Bitlisli varsa onla iletişime geçip onlarla istişare edip, önerilerini alıp isteklerini yerine getirmeye çalışacağız,ve sorunlarının çözümü noktasında daha güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.

Seçimlere katılarak destek veren tüm üyelerimize candan teşekkür ediyorum,Bütün Bitlis'lilerin bir çatı altında olması demek güç demek birlik demektir.

Bu federasyonda bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum bundan sonra görev üslenecek arkadaşlara da başarılar diliyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.