BİTLİS MUTKİ ÇATALSÖĞÜT DERNEĞİ'NDEN KAN DESTEĞİ  

SAĞLIK 16.06.2021 - 07:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2594+ kez okundu.
 

BİTLİS MUTKİ ÇATALSÖĞÜT DERNEĞİ'NDEN KAN DESTEĞİ  

Maltepe Kaymakamlığı'nın   yaptığı kan bağışı çağrısına destek vermek üzere harekete geçen Bitlis Mutki Çatalsögüt Derneği Başkanı Biret Gülsuyu  dernek üyelerini  hem de tüm Maltepedeki Bitlisli vatandaşları kan bağışına davet etti.
BİTLİS MUTKİ ÇATALSÖĞÜT DERNEĞİ'NDEN KAN DESTEĞİ   Maltepe’de 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında, İstanbul Valiliği öncülüğünde, Maltepe Kaymakamlığı, Kızılay ve bazı kamu kurumları iş birliği ile kan alma kampanyası başlatıldı. Maltepe Kaymakamlığı'nın   yaptığı kan bağışı çağrısına destek vermek üzere harekete geçen Bitlis Mutki Çatalsögüt Derneği Başkanı Biret Gülsuyu  dernek üyelerini  hem de tüm Maltepedeki Bitlisli vatandaşları kan bağışına davet etti.     Başkan Biret Gülsuyu “Kızılay’ın tecrübesi bize ışık tuttu”   Bitlis Mutki Çatalsögüt Derneği başkanı Biret Güluyu , “Ülkemizde ihtiyaç olan alanlarda fayda sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Alanda öncü olan Kızılayımızı her zaman kendimize rehber edindik, çalışmalarını her zaman örnek aldık. Bu anlamda Kızılay’ın tecrübesi bize ışık tutmuş oldu. Birçok alanda olduğu gibi son derece önemsediğimiz kan bağışı olayını da yıllardır yapmaktayız. Bu konuda hem bir vatandaş hem de kurum olarak bizlerin de sorumluluğu olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla üyelerimizi kan bağışçıları olmaları yönünde sürekli teşvik etmekteyiz.Maltepe'de 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında İstanbul Valiliği öncülüğünde, Maltepe Kaymakamlığı, Kızılay ve bazı kamu kurumları iş birliği ile kan bağışı kampanyası başlatıldı.Bizde Bitlis Mutki Çatalsögüt Derneği olarak  Maltepe Atatürk meydanında 16 Haziran Çarşamba günü (bugün) Maltepedeki tüm üyelerimizle katılım sağlıyoruz.
Maltepe Kaymakamlığı'nın   yaptığı kan bağışı çağrısına destek vermek üzere harekete geçen Bitlis Mutki Çatalsögüt Derneği Başkanı Biret Gülsuyu  dernek üyelerini  hem de tüm Maltepedeki Bitlisli vatandaşları kan bağışına davet etti.

BİTLİS MUTKİ ÇATALSÖĞÜT DERNEĞİ'NDEN KAN DESTEĞİ  

Maltepe’de 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında, İstanbul Valiliği öncülüğünde, Maltepe Kaymakamlığı, Kızılay ve bazı kamu kurumları iş birliği ile kan alma kampanyası başlatıldı. Maltepe Kaymakamlığı'nın   yaptığı kan bağışı çağrısına destek vermek üzere harekete geçen Bitlis Mutki Çatalsögüt Derneği Başkanı Biret Gülsuyu  dernek üyelerini  hem de tüm Maltepedeki Bitlisli vatandaşları kan bağışına davet etti.

 
 
Başkan Biret Gülsuyu “Kızılay’ın tecrübesi bize ışık tuttu”
 
Bitlis Mutki Çatalsögüt Derneği başkanı Biret Güluyu , “Ülkemizde ihtiyaç olan alanlarda fayda sağlamanın gayreti içerisindeyiz. Alanda öncü olan Kızılayımızı her zaman kendimize rehber edindik, çalışmalarını her zaman örnek aldık. Bu anlamda Kızılay’ın tecrübesi bize ışık tutmuş oldu. Birçok alanda olduğu gibi son derece önemsediğimiz kan bağışı olayını da yıllardır yapmaktayız. Bu konuda hem bir vatandaş hem de kurum olarak bizlerin de sorumluluğu olduğunu düşünüyoruz. Dolayısıyla üyelerimizi kan bağışçıları olmaları yönünde sürekli teşvik etmekteyiz.Maltepe'de 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü kapsamında İstanbul Valiliği öncülüğünde, Maltepe Kaymakamlığı, Kızılay ve bazı kamu kurumları iş birliği ile kan bağışı kampanyası başlatıldı.Bizde Bitlis Mutki Çatalsögüt Derneği olarak  Maltepe Atatürk meydanında 16 Haziran Çarşamba günü (bugün) Maltepedeki tüm üyelerimizle katılım sağlıyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.