BU ALANIN TRAFİĞE KAPATILMASI İÇİN YÜZLERCE İMZA TOPLADILAR

MAHALLELERİMİZ 20.11.2019 - 09:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1356+ kez okundu.
 

BU ALANIN TRAFİĞE KAPATILMASI İÇİN YÜZLERCE İMZA TOPLADILAR

BU ALANIN TRAFİĞE KAPATILMASI İÇİN YÜZLERCE İMZA TOPLADILAR Feyzullah mahallesinde Yunus Emre Caddesi ile Kamil Başaran sokak arasında kalan Dilekli sokak No:10 ile no:12 arasında bulunan bölgenin trafiğe kapatılması için yüzlerce insan yetkili makamlara arz etmek üzere  imza topladılar. Sahil yolu bağlantılı yoğun insan trafiği olan Marmaray  Süreyya plajı istasyonu alt geçidi,çocuk parkı ve belediye tarafından sokak hayvanları için yapılan kulübelerin bulunduğu alana gelişigüzel araç parkı yapılıyor ve akan trafik endise ve panik yaratıyor. Parkta oynayan çocuklar,sokak hayvanları,alt geçidi kullanan yaşlılar ve çocuklar yoğun saatlerde dalgınlıkla yola çıkmakta ve bu yolu kullanan motosiklet ve diğer araçlar hızla ve dikkatsizce yoldan geçerek kazaya sebep olmakta ayrıca yaratılan durumdan dolayı tartışma ve kavgalar yaşanmakta olduğu iddia ediliyor. Ayrıca bu alanda bulunan kafetaryalarda satılan yiyecek ve içecekler araçların çıkarttığı tozlardan hijyen tehlikesi yaratıyor. Bu alanda yaşayan sokak hayvanlarının,yaşlıların,parkta oynayan çocukların alt geçidi kullanan vatandaşların can güvenliği açısından söz konusu alanda düzenleme yapılması ve trafiğe kapatılması amacıyla yüzlerce vatandaş imza toplayarak  Maltepe Kaymakamlığı ve Maltepe belediye başkanlığı ie Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulunacaklarını gazetemiz ile paylaştıla

BU ALANIN TRAFİĞE KAPATILMASI İÇİN YÜZLERCE İMZA TOPLADILAR

Feyzullah mahallesinde Yunus Emre Caddesi ile Kamil Başaran sokak arasında kalan Dilekli sokak No:10 ile no:12 arasında bulunan bölgenin trafiğe kapatılması için yüzlerce insan yetkili makamlara arz etmek üzere  imza topladılar.
Sahil yolu bağlantılı yoğun insan trafiği olan Marmaray  Süreyya plajı istasyonu alt geçidi,çocuk parkı ve belediye tarafından sokak hayvanları için yapılan kulübelerin bulunduğu alana gelişigüzel araç parkı yapılıyor ve akan trafik endise ve panik yaratıyor.
Parkta oynayan çocuklar,sokak hayvanları,alt geçidi kullanan yaşlılar ve çocuklar yoğun saatlerde dalgınlıkla yola çıkmakta ve bu yolu kullanan motosiklet ve diğer araçlar hızla ve dikkatsizce yoldan geçerek kazaya sebep olmakta ayrıca yaratılan durumdan dolayı tartışma ve kavgalar yaşanmakta olduğu iddia ediliyor.
Ayrıca bu alanda bulunan kafetaryalarda satılan yiyecek ve içecekler araçların çıkarttığı tozlardan hijyen tehlikesi yaratıyor.
Bu alanda yaşayan sokak hayvanlarının,yaşlıların,parkta oynayan çocukların alt geçidi kullanan vatandaşların can güvenliği açısından söz konusu alanda düzenleme yapılması ve trafiğe kapatılması amacıyla yüzlerce vatandaş imza toplayarak  Maltepe Kaymakamlığı ve Maltepe belediye başkanlığı ie Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulunacaklarını gazetemiz ile paylaştıla
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.