ÇINAR MAHALLE MUHTARI AYŞEM MÖRÖY GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ VERDİ

MAHALLELERİMİZ 22.05.2019 - 23:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2071+ kez okundu.
 

ÇINAR MAHALLE MUHTARI AYŞEM MÖRÖY GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ VERDİ

ÇINAR MAHALLE MUHTARI AYŞEM  MÖRÖY GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ VERDİ     On bir ayın sultanı Ramazan ayı huzur ve güven ortamında geçmeye devam ediyor. Mahallelerde,Sivil Toplum kuruluşlarında toplu iftar yemekleri verilmesi birlik ve beraberliğe hizmet ediyor. Maltepe Çınar mahallesi muhtarı Ayşem Möröy de  mahallesinde belirlediği ailelere toplu iftar yemeği verdi. Brias sarayının bulunduğu Arkeoloji Parkında düzenlenen  toplu iftar yemeğine yaklaşık yüz elli  kişi katıldı. Baba muhtar Ekrem Möröy'ün yanı sıra muhtar Ayşem Möröy'ün dost arkadaşlarının da katıldığı iftar yemeğinde  iftar proğramının düzenlemesine katılım gösteren mahalle sakinleri de hazır bulundu. Çorba  et kavurma pilav patates püresi salata ayran  ve  baklava tatlısının ikram edildiği iftar davetinde muhtar  Ayşem Möröy  geleneksel hale gelen iftar yemeğine  katılım gösteren herkese teşekkür etti ve bereketli sofranın her yıl daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediğini söyledi.
ÇINAR MAHALLE MUHTARI AYŞEM  MÖRÖY GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ VERDİ
 
 
On bir ayın sultanı Ramazan ayı huzur ve güven ortamında geçmeye devam ediyor. Mahallelerde,Sivil Toplum kuruluşlarında toplu iftar yemekleri verilmesi birlik ve beraberliğe hizmet ediyor.
Maltepe Çınar mahallesi muhtarı Ayşem Möröy de  mahallesinde belirlediği ailelere toplu iftar yemeği verdi.
Brias sarayının bulunduğu Arkeoloji Parkında düzenlenen  toplu iftar yemeğine yaklaşık yüz elli  kişi katıldı.
Baba muhtar Ekrem Möröy'ün yanı sıra muhtar Ayşem Möröy'ün dost arkadaşlarının da katıldığı iftar yemeğinde  iftar proğramının düzenlemesine katılım gösteren mahalle sakinleri de hazır bulundu.
Çorba  et kavurma pilav patates püresi salata ayran  ve  baklava tatlısının ikram edildiği iftar davetinde muhtar  Ayşem Möröy  geleneksel hale gelen iftar yemeğine  katılım gösteren herkese teşekkür etti ve bereketli sofranın her yıl daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.