ÇALDILAR AMA;YAKALANDILAR

POLİS & ADLİYE 16.06.2020 - 12:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1243+ kez okundu.
 

ÇALDILAR AMA;YAKALANDILAR

ÇALDILAR AMA;YAKALANDILAR İstanbul'da, girdikleri 2 ayrı adresten 150 bin lira değerinde altın ve mücevherle, 30 bin lira çalan 3 kadın yakalandı.Hırsızlardan birinin 5 aylık hamile olması dikkat çekerken, yaşları 18, 20 ve 22 olan 3 kadının toplam 97 sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı. İstanbul’da 21 Mayıs'ta.hırsızlık yaptığı öne sürülen biri hamile 3 kadın, büyük vurgun yaptıkları son işlerinde yakayı ele verdi. Bir eve giren hırsızlar, 80 bin lira değerinde altın bilezik, kolye ve çok sayıda pırlanta yüzüğü zanlılar paralarla yakalandı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri , hırsızlık yapanların aynı kişiler olduğunu tespit etti. İstanbul'da gözaltına alınan Şeyma U.(18), Ebru U. (20) ve Ayşe Ç.’nin (22) toplam 97 suç kaydı olduğu  ortaya çıktı. 35 HAFTALIK HAMİLE 31 suç kaydı olan Ebru U.’nun 35 haftalık hamile olması dikkat çekti. İKİSİ TUTUKLANDI Adliyeye sevk edilen Ebru U. ve Şeyma U. tutuklanırken Ayşe Ç. hakkında adli kontrol hükmü uygulandı.

ÇALDILAR AMA;YAKALANDILAR

İstanbul'da, girdikleri 2 ayrı adresten 150 bin lira değerinde altın ve mücevherle, 30 bin lira çalan 3 kadın yakalandı.Hırsızlardan birinin 5 aylık hamile olması dikkat çekerken, yaşları 18, 20 ve 22 olan 3 kadının toplam 97 sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’da 21 Mayıs'ta.hırsızlık yaptığı öne sürülen biri hamile 3 kadın, büyük vurgun yaptıkları son işlerinde yakayı ele verdi. Bir eve giren hırsızlar, 80 bin lira değerinde altın bilezik, kolye ve çok sayıda pırlanta yüzüğü zanlılar paralarla yakalandı.

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleri , hırsızlık yapanların aynı kişiler olduğunu tespit etti. İstanbul'da gözaltına alınan Şeyma U.(18), Ebru U. (20) ve Ayşe Ç.’nin (22) toplam 97 suç kaydı olduğu  ortaya çıktı.

35 HAFTALIK HAMİLE

31 suç kaydı olan Ebru U.’nun 35 haftalık hamile olması dikkat çekti.

İKİSİ TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen Ebru U. ve Şeyma U. tutuklanırken Ayşe Ç. hakkında adli kontrol hükmü uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.