Çalışan herkesi ilgilendiriyor! 17 Temmuz'a kadar yasak

EKONOMİ 04.06.2020 - 10:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2341+ kez okundu.
 

Çalışan herkesi ilgilendiriyor! 17 Temmuz'a kadar yasak

Çalışan herkesi ilgilendiriyor! 17 Temmuz'a kadar yasak Corona virüs salgını günlerinde kısa çalışma ödeneğinden işsizlik maaşına kadar tüm çalışanları ilgilendiren sorular yanıt buldu. Buna göre, sokağa çıkma yasağı dönemlerinde hem yıllık izinden düşülmüyor, hem de çalışanın maaşı kesilmiyor. İşten istifa etme konusunda ise 17 Temmuz'a kadar işverenin işçi çıkarması mümkün değil.

Çalışan herkesi ilgilendiriyor! 17 Temmuz'a kadar yasak

Corona virüs salgını günlerinde kısa çalışma ödeneğinden işsizlik maaşına kadar tüm çalışanları ilgilendiren sorular yanıt buldu. Buna göre, sokağa çıkma yasağı dönemlerinde hem yıllık izinden düşülmüyor, hem de çalışanın maaşı kesilmiyor. İşten istifa etme konusunda ise 17 Temmuz'a kadar işverenin işçi çıkarması mümkün değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.