Camilerin ibadete açılacağı tarih belli oldu

MAHALLELERİMİZ 15.05.2020 - 08:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1409+ kez okundu.
 

Camilerin ibadete açılacağı tarih belli oldu

Camilerin ibadete açılacağı tarih belli oldu Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 12 Haziran'dan itibaren camilerin avlularında namaz kılınmaya başlanacağını duyurdu. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, katıldığı sahur programında corona virüsü sürecinde camilerin durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Erbaş, 16 Mart tarihinden bu yana kapalı olan camilere ilişkin “12 Haziran’da camilerimizin avlularında namaz kılmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı. Erbaş, 15 Mart’ta yaptığı açıklamada Cuma namazı başta olmak üzere cami ve mescitlerde cemaatle namaza ara verildiğini duyurmuştu.

Camilerin ibadete açılacağı tarih belli oldu

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 12 Haziran'dan itibaren camilerin avlularında namaz kılınmaya başlanacağını duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, katıldığı sahur programında corona virüsü sürecinde camilerin durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Erbaş, 16 Mart tarihinden bu yana kapalı olan camilere ilişkin “12 Haziran’da camilerimizin avlularında namaz kılmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Erbaş, 15 Mart’ta yaptığı açıklamada Cuma namazı başta olmak üzere cami ve mescitlerde cemaatle namaza ara verildiğini duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.