Canan Kaftancıoğlu, Adalar Belediyesi’ne saldırının nedenini açıkladı

GÜNDEM 08.06.2020 - 12:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2162+ kez okundu.
 

Canan Kaftancıoğlu, Adalar Belediyesi’ne saldırının nedenini açıkladı

Canan Kaftancıoğlu, Adalar Belediyesi’ne pompalı tüfekli saldırının nedenini açıkladı Adalar Belediyesi binası önüne bu sabah gelen bir kişi, pompalı tüfekle 7 el ateş etti. Kurşunlama olayı sonrası binadaki camlar kırıldı. Büyükada’da sabah saatlerinde yaşanan olayda, 71 yaşındaki M.Ş. adlı şahsın evinin suyunun kesildiği gerekçesiyle belediye binasına pompalı tüfekle saldırdığı öğrenildi. Olayda yaralanan ya da hayatını kaybeden olmazken silahlı saldırgan polis tarafından gözaltına alındı. Kaftancıoğlu'ndan açıklama CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada saldırının sebebinin iddia edildiği gibi 'su kesilmesi' olmadığını söyledi. Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı: "Adalar Belediyesine yapılan saldırının sebebi kişinin suyunun kesilmesi değil, kendisine ait olmayan bir araziye kaçak olarak yaptığı yere su bağlatamamasıdır.."        

Canan Kaftancıoğlu, Adalar Belediyesi’ne pompalı tüfekli saldırının nedenini açıkladı

Adalar Belediyesi binası önüne bu sabah gelen bir kişi, pompalı tüfekle 7 el ateş etti. Kurşunlama olayı sonrası binadaki camlar kırıldı.

Büyükada’da sabah saatlerinde yaşanan olayda, 71 yaşındaki M.Ş. adlı şahsın evinin suyunun kesildiği gerekçesiyle belediye binasına pompalı tüfekle saldırdığı öğrenildi. Olayda yaralanan ya da hayatını kaybeden olmazken silahlı saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

Kaftancıoğlu'ndan açıklama

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada saldırının sebebinin iddia edildiği gibi 'su kesilmesi' olmadığını söyledi.

Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı: "Adalar Belediyesine yapılan saldırının sebebi kişinin suyunun kesilmesi değil, kendisine ait olmayan bir araziye kaçak olarak yaptığı yere su bağlatamamasıdır.."

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.