Canan Kaftancıoğlu'ndan 'Kazdağları Su ve Vicdan' mitingine çağrı

MAHALLELERİMİZ 03.10.2019 - 22:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1071+ kez okundu.
 

Canan Kaftancıoğlu'ndan 'Kazdağları Su ve Vicdan' mitingine çağrı

Canan Kaftancıoğlu'ndan 'Kazdağları Su ve Vicdan' mitingine çağrı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 12 Ekim'de gerçekleşecek olan ”Kazdağları Su ve Vicdan” mitingi için çağrıda bulundu. Kazdağları yöresindeki Kirazlı-Balaban mevkiinde faaliyet gösteren Kanada merkezli maden şirketinin, 10 yıllık maden ruhsatının süresi 13 Ekim’de doluyor. Maden şirketinin Bakanlık tarafından ruhsatın yenilenmemesi için çevreciler bir gün önce yani 12 Ekim’de, binlerin katılım göstermesinin beklendiği “Su ve Vicdan Nöbeti” mitingi yapacak.  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Twitter'dan İstanbullulara 12 Ekim'de gerçekleşecek olan ”Kazdağları Su ve Vicdan” mitingine katılmaları için çağrı yaptı.  Kaftancıoğlu miting için yaptığı duyuruda "İstanbullularla birlikte, ”Kazdağları Su ve Vicdan” mitingine hep birlikte gidiyoruz.. “Ya seninle ya senin elinde” 12 Ekim’de Çanakkale’de buluşalım" ifadelerini kullandı.   

Canan Kaftancıoğlu'ndan 'Kazdağları Su ve Vicdan' mitingine çağrı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 12 Ekim'de gerçekleşecek olan ”Kazdağları Su ve Vicdan” mitingi için çağrıda bulundu.

Kazdağları yöresindeki Kirazlı-Balaban mevkiinde faaliyet gösteren Kanada merkezli maden şirketinin, 10 yıllık maden ruhsatının süresi 13 Ekim’de doluyor. Maden şirketinin Bakanlık tarafından ruhsatın yenilenmemesi için çevreciler bir gün önce yani 12 Ekim’de, binlerin katılım göstermesinin beklendiği “Su ve Vicdan Nöbeti” mitingi yapacak. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Twitter'dan İstanbullulara 12 Ekim'de gerçekleşecek olan ”Kazdağları Su ve Vicdan” mitingine katılmaları için çağrı yaptı. 

Kaftancıoğlu miting için yaptığı duyuruda "İstanbullularla birlikte, ”Kazdağları Su ve Vicdan” mitingine hep birlikte gidiyoruz.. “Ya seninle ya senin elinde” 12 Ekim’de Çanakkale’de buluşalım" ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.