ÇAVUŞOĞLU 'KRİZDE KÜÇÜLMEYE GİDİLİYOR !'

EKONOMİ 09.06.2019 - 22:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1504+ kez okundu.
 

ÇAVUŞOĞLU 'KRİZDE KÜÇÜLMEYE GİDİLİYOR !'

ÇAVUŞOĞLU 'KRİZDE KÜÇÜLMEYE GİDİLİYOR !' MASİAD başkanı ekonomik krizden etkilendiklerini söyledi.
ÇAVUŞOĞLU 'KRİZDE  KÜÇÜLMEYE GİDİLİYOR !' MASİAD  başkanı  ekonomik krizden etkilendiklerini söyledi.    ÇAVUŞOĞLU 'KRİZDE  KÜÇÜLMEYE GİDİLİYOR !'     Maltepe Sanayici ve İş adamları derneğinin genç başkanı Muhammet Çavuşoğlu piyasalarda ekonomik krizin yaşandığını  doğruladı ve " Maltepeli iş adamları ve sanayicilerinde  krizden etkilendiğini söyleyebiliriz. Krizde tedbir olarak  bir çok iş adamı ve sanayici işlerinde küçülmeye gidiyorlar"dedi.   Sanayici ve İş adamlarının birlik ve beraberlik içerisinde topluma ve ticaret hayatına faydalı çalışmalar yapmak amacıyla 2008 yılında kurulan kısa adı MASİAD olan Maltepe Sanayici ve İş adamları derneğinin başkanlığını uzun yıllar tanınmış iş adamı İlhan Özüpekoğlu yürütmüştü.Özüpekoğlu daha sonrabu görevi  Cem Karatepe"ye devir etmişti.   Bir süre önce Karatepe"nin aday olmaması  üzerine MASİAD başkanığına genç iş adamı Muhammet Çavuşoğlu seçilmişti.   Piyasalardaki  ekonomik daralma,artan döviz kurları  ve akabinde özellikle inşaat sktöründe yaşanan durgunluk sonucu beliren ekonomik kriz ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz başkan Muhammet Çavuşoğlu krizi doğruladı ve "Maltepeyi ekonomik krizden muaf göremeyiz. Hepimiz krizin ortasındayız ve  mücadele ediyoruz. Sanayici ve iş adamlarımız  bu süreçte büyük ödeme güçlüğüne düştükleri için bir bir  işlerinde küçülmeye gidiyorlar. İşçi çıkarmalar da kaçınılmaz hale geliyor. Krediler de büyük ödeme güçlüğü çekiliyor.Domino etkisi gibi sektörler birbirine bağlı olarak ekonomik krize düşüyorlar herkes imkanları elverdiğince giderlerini kısarak ekonomik krizle mücadele edip ayakta kalmaya çalışıyorlar"dedi.  
ÇAVUŞOĞLU 'KRİZDE KÜÇÜLMEYE GİDİLİYOR !' MASİAD başkanı ekonomik krizden etkilendiklerini söyledi.

ÇAVUŞOĞLU 'KRİZDE  KÜÇÜLMEYE GİDİLİYOR !'

MASİAD  başkanı  ekonomik krizden etkilendiklerini söyledi.

  
ÇAVUŞOĞLU 'KRİZDE  KÜÇÜLMEYE GİDİLİYOR !'
 
 
Maltepe Sanayici ve İş adamları derneğinin genç başkanı Muhammet Çavuşoğlu piyasalarda ekonomik krizin yaşandığını  doğruladı ve " Maltepeli iş adamları ve sanayicilerinde  krizden etkilendiğini söyleyebiliriz. Krizde tedbir olarak  bir çok iş adamı ve sanayici işlerinde küçülmeye gidiyorlar"dedi.
 
Sanayici ve İş adamlarının birlik ve beraberlik içerisinde topluma ve ticaret hayatına faydalı çalışmalar yapmak amacıyla 2008 yılında kurulan kısa adı MASİAD olan Maltepe Sanayici ve İş adamları derneğinin başkanlığını uzun yıllar tanınmış iş adamı İlhan Özüpekoğlu yürütmüştü.Özüpekoğlu daha sonrabu görevi  Cem Karatepe"ye devir etmişti.
 
Bir süre önce Karatepe"nin aday olmaması  üzerine MASİAD başkanığına genç iş adamı Muhammet Çavuşoğlu seçilmişti.
 
Piyasalardaki  ekonomik daralma,artan döviz kurları  ve akabinde özellikle inşaat sktöründe yaşanan durgunluk sonucu beliren ekonomik kriz ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz başkan Muhammet Çavuşoğlu krizi doğruladı ve
"Maltepeyi ekonomik krizden muaf göremeyiz. Hepimiz krizin ortasındayız ve  mücadele ediyoruz. Sanayici ve iş adamlarımız  bu süreçte büyük ödeme güçlüğüne düştükleri için bir bir  işlerinde küçülmeye gidiyorlar.
İşçi çıkarmalar da kaçınılmaz hale geliyor. Krediler de büyük ödeme güçlüğü çekiliyor.Domino etkisi gibi sektörler birbirine bağlı olarak ekonomik krize düşüyorlar herkes imkanları elverdiğince giderlerini kısarak ekonomik krizle mücadele edip ayakta kalmaya çalışıyorlar"dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.