CHP ALTAYÇEŞMEDE ŞENLİK HAVASINDA BAYRAMLAŞMA

YEREL YÖNETİMLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2015 - 13:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2076+ kez okundu.
 

CHP ALTAYÇEŞMEDE ŞENLİK HAVASINDA BAYRAMLAŞMA

CHP ALTAYÇEŞMEDE ŞENLİK HAVASINDA BAYRAMLAŞMA Cumhuriyet Halk Partisi ALTAYÇEŞME mahallle temsilciliğinde  gerçekleştirilen bayramlaşmada . Kurban Bayramının 4. Günü düzenlenen bayramlaşmaya  CHP Maltepe Meclis Üyesi Mehmet TÜRKYILMAZ, CHP Altayçeşme Mahalle temsilcisi Figen Malatyalıoğlu Sezer, Eski başkan Nilgün ÖZVARDAR,Belediye başkan aday a.Muhittin ERDENÜyeler ve çok sayıda partili katıldı. CHP Altayçeşme Mahalle temsilcisi Figen Malatyalıoğlu Sezer yaptığı konuşmada  Buraya katılan katılmayan tüm CHP’lilerin ve tüm Maltepe’nin Kurban Bayramı kutlu olsun.  Biz Birlikteysek bizlere herkes dost her gün bayram olur. Bütün dostlarıma CHP üyelerine gelin birlik olalım birlikte başaralım mesajı verdi. CHP Maltepe Meclis Üyesi Mehmet TÜRKYILMAZ Konuşmasında Bayramların küslüklerin, dargınlıkların sona erdirildiği günler olduğunun dile getirerek, “Ülkemiz ve halkımız zor günler geçiriyor. Bugün en büyük sorunumuz olan terör nedeniyle toplumsal barışımız tehdit altında. Suriye’de yaşanan iç savaşın olumsuz etkilerini de en ağır şekilde yine ülkemiz yaşıyor. 13 yıldır uygulanan ekonomik politikalar nedeniyle halkımız bir yandan da yoksullukla mücadele ediyor” dedi. 1 Kasım erken genel seçimlerinin hem Cumhuriyet’in devamı hem halkın refahı için yaşamsal öneme sahip olduğunu vurgulayan TÜRKYILMAZ , 1 Kasım seçimlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihsel bir sorumluluğu bulunduğu söyledi.  TÜRKYILMAZ , “Gün küslük, dargınlık değil birlik günüdür. Gün yoksulluğa, zulme karşı mücadele, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için birleşme günüdür. Hep birlikte kişisel kaygıları bir kenara bırakmalı ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için ‘Önce insan, önce birlik, önce Türkiye’ diyerek el ele vermeliyiz” şeklinde konuştu.  CHP Altayçeşme mahalle temsilciliğinde ’de geçtiğimiz dönem yaşanan bayramlaşmalardan daha yoğun bir bayramlaşma gerçekleştirildi. CHP’ALTAYÇEŞMEDE  1 Kasım’ın startının da verildiği bayramlaşma programında daha diri daha heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Bayramlaşmaya katılan üyelerin ayrılan solona sığmaması üzerine CHP Altayçeşme mahalle temsiciliği binası girişinde toplu fotoğraf çektirildi.    
CHP ALTAYÇEŞMEDE ŞENLİK HAVASINDA BAYRAMLAŞMA Cumhuriyet Halk Partisi ALTAYÇEŞME mahallle temsilciliğinde  gerçekleştirilen bayramlaşmada . Kurban Bayramının 4. Günü düzenlenen bayramlaşmaya  CHP Maltepe Meclis Üyesi Mehmet TÜRKYILMAZ, CHP Altayçeşme Mahalle temsilcisi Figen Malatyalıoğlu Sezer, Eski başkan Nilgün ÖZVARDAR,Belediye başkan aday a.Muhittin ERDENÜyeler ve çok sayıda partili katıldı. CHP Altayçeşme Mahalle temsilcisi Figen Malatyalıoğlu Sezer yaptığı konuşmada  Buraya katılan katılmayan tüm CHP’lilerin ve tüm Maltepe’nin Kurban Bayramı kutlu olsun.  Biz Birlikteysek bizlere herkes dost her gün bayram olur. Bütün dostlarıma CHP üyelerine gelin birlik olalım birlikte başaralım mesajı verdi. CHP Maltepe Meclis Üyesi Mehmet TÜRKYILMAZ Konuşmasında Bayramların küslüklerin, dargınlıkların sona erdirildiği günler olduğunun dile getirerek, “Ülkemiz ve halkımız zor günler geçiriyor. Bugün en büyük sorunumuz olan terör nedeniyle toplumsal barışımız tehdit altında. Suriye’de yaşanan iç savaşın olumsuz etkilerini de en ağır şekilde yine ülkemiz yaşıyor. 13 yıldır uygulanan ekonomik politikalar nedeniyle halkımız bir yandan da yoksullukla mücadele ediyor” dedi.

1 Kasım erken genel seçimlerinin hem Cumhuriyet’in devamı hem halkın refahı için yaşamsal öneme sahip olduğunu vurgulayan TÜRKYILMAZ , 1 Kasım seçimlerinde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihsel bir sorumluluğu bulunduğu söyledi.  TÜRKYILMAZ , “Gün küslük, dargınlık değil birlik günüdür. Gün yoksulluğa, zulme karşı mücadele, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için birleşme günüdür. Hep birlikte kişisel kaygıları bir kenara bırakmalı ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için ‘Önce insan, önce birlik, önce Türkiye’ diyerek el ele vermeliyiz” şeklinde konuştu. 

CHP Altayçeşme mahalle temsilciliğinde ’de geçtiğimiz dönem yaşanan bayramlaşmalardan daha yoğun bir bayramlaşma gerçekleştirildi. CHP’ALTAYÇEŞMEDE  1 Kasım’ın startının da verildiği bayramlaşma programında daha diri daha heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı. Bayramlaşmaya katılan üyelerin ayrılan solona sığmaması üzerine CHP Altayçeşme mahalle temsiciliği binası girişinde toplu fotoğraf çektirildi.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.