CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi'nde Yeni Görevlendirme

SİYASİ PARTİLER 01.12.2021 - 09:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2176+ kez okundu.
 

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi'nde Yeni Görevlendirme

Alican Ayvataş, Gençosman Killik’in İletişim Danışmanlığı’na getirildi.
CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi'nde Yeni Görevlendirme Alican Ayvataş, Gençosman Killik’in İletişim Danışmanlığı’na getirildi. Geçtiğimiz günlerde CHP’nin Gençlik Kurultayı’nda CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı seçilen Gençosman Killik’in MYK görevlendirmelerinin ardından yakın çalışma ekibi de şekillenmeye başladı. Yeni görevlendirme ile Gençosman Killik’in iletişim danışmanlığına Fikirkolik Dijital Medya Ajansını’nın kurucusu Alican Ayvataş getirildi. Ayvataş, geçmişte de medya, basın ve bilişim alanlarında CHP Maltepe İlçe ve İstanbul İl Başkanlığı’nda da önemli görevler üstlenmişti. 2019 yılında kurduğu Fikirkolik Dijital Medya Ajansı ile yaptığı çalışmalarla sıkça adından söz ettirmeyi başardı. Yeni görevini sosyal medya üzerinden üzerinden duyuran Alican Ayvataş şu ifadelere yer verdi; “Genel Başkanımız, çok kıymetli yol arkadaşım Gençosman Killik'in İletişim Danışmanlığı görevini yürüteceğim. Ülkemizin istikbali için iktidar yolunda emin adımlarla ilerlerken aldığım bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğim. Yolumuz açık olsun.” Öte yandan Alican Ayvataş’ın yeni görevi için CHP’nin birçok il ve ilçe örgütlerinden tebrik mesajları paylaşıldı. Alican Ayvataş Kimdir? 1995 Yılında Sivas’ın Gürün ilçesinde doğdu. Baba adı İbrahim, anne adı Gülsüm'dür. Siyasete Lise öğrencisiyken başladı. Ayvataş, CHP Maltepe Gençlik Kolları’nda başlayan siyasi hayatına, İstanbul İl Gençlik Kolları’nda devam etti. İstanbul İl Gençlik kolları Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. İstanbul Basın ve Medya Komisyon Başkanlığını yürüttü. 2014'den bu yana Gençlik Kolları Kurultay Delegeliği görevlerini taşımaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezunu olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2019 Yılında Fikirkolik Dijital Medya Ajansı’nı kuran Alican Ayvataş bilişim ve kreatif alanlarda hizmetler vermeye devam etmektedir.  
Alican Ayvataş, Gençosman Killik’in İletişim Danışmanlığı’na getirildi.

CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi'nde Yeni Görevlendirme

Alican Ayvataş, Gençosman Killik’in İletişim Danışmanlığı’na getirildi.

Geçtiğimiz günlerde CHP’nin Gençlik Kurultayı’nda CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı seçilen Gençosman Killik’in MYK görevlendirmelerinin ardından yakın çalışma ekibi de şekillenmeye başladı. Yeni görevlendirme ile Gençosman Killik’in iletişim danışmanlığına Fikirkolik Dijital Medya Ajansını’nın kurucusu Alican Ayvataş getirildi. Ayvataş, geçmişte de medya, basın ve bilişim alanlarında CHP Maltepe İlçe ve İstanbul İl Başkanlığı’nda da önemli görevler üstlenmişti. 2019 yılında kurduğu Fikirkolik Dijital Medya Ajansı ile yaptığı çalışmalarla sıkça adından söz ettirmeyi başardı.

Yeni görevini sosyal medya üzerinden üzerinden duyuran Alican Ayvataş şu ifadelere yer verdi;

“Genel Başkanımız, çok kıymetli yol arkadaşım Gençosman Killik'in İletişim Danışmanlığı görevini yürüteceğim. Ülkemizin istikbali için iktidar yolunda emin adımlarla ilerlerken aldığım bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğim. Yolumuz açık olsun.”

Öte yandan Alican Ayvataş’ın yeni görevi için CHP’nin birçok il ve ilçe örgütlerinden tebrik mesajları paylaşıldı.

Alican Ayvataş Kimdir?

1995 Yılında Sivas’ın Gürün ilçesinde doğdu. Baba adı İbrahim, anne adı Gülsüm'dür. Siyasete Lise öğrencisiyken başladı. Ayvataş, CHP Maltepe Gençlik Kolları’nda başlayan siyasi hayatına, İstanbul İl Gençlik Kolları’nda devam etti. İstanbul İl Gençlik kolları Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. İstanbul Basın ve Medya Komisyon Başkanlığını yürüttü. 2014'den bu yana Gençlik Kolları Kurultay Delegeliği görevlerini taşımaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Sinema Televizyon Bölümü’nden mezunu olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2019 Yılında Fikirkolik Dijital Medya Ajansı’nı kuran Alican Ayvataş bilişim ve kreatif alanlarda hizmetler vermeye devam etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.