CHP Gençlik Kolları kongre takvimi belli oldu

SİYASİ PARTİLER 11.08.2020 - 06:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2308+ kez okundu.
 

CHP Gençlik Kolları kongre takvimi belli oldu

CHP Gençlik Kolları kongre takvimi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları'nın 16. Olağan Kurultay takvimi açıklandı. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz tarafından partisinin il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği yazıyla kurultay takvimi duyuruldu. CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz'ın 10 Ağustos 2020 tarihinde partisinin il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği yazıda şu ifadeler yer aldı:

CHP Gençlik Kolları kongre takvimi belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları'nın 16. Olağan Kurultay takvimi açıklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz tarafından partisinin il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği yazıyla kurultay takvimi duyuruldu. CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz'ın 10 Ağustos 2020 tarihinde partisinin il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği yazıda şu ifadeler yer aldı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.