CHP Grup Başkanvekili Altay, CHP Maltepe İlçe Teşkilatı'ndaki olayla ilgili konuştu

SİYASİ PARTİLER 11.12.2020 - 21:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1846+ kez okundu.
 

CHP Grup Başkanvekili Altay, CHP Maltepe İlçe Teşkilatı'ndaki olayla ilgili konuştu

CHP Grup Başkanvekili Altay, CHP Maltepe İlçe Teşkilatı'ndaki olayla ilgili konuştu   CHP Grup Başkanvekili Altay, CHP Maltepe İlçe Teşkilatı'ndaki olayla ilgili konuştu "Olayın partiyle intikalinden sonra en kısa sürede aynı gün içinde adli makamlarla temas yapılmıştır. CHP Grup Başkanvekili Altay, CHP Maltepe İlçe Teşkilatı'ndaki olayla ilgili konuştu "Olayın partiyle intikalinden sonra en kısa sürede aynı gün içinde adli makamlarla temas yapılmıştır. Şikayet geldiği anda, mağdurun ikinci bir mağduriyet yaşamaması istenmiş, olay kamuoyuna duyurulmadan gerek siyasi gerek adli süreci en kısa sürede gerçekleşmiştir"   ANKARA - CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Maltepe İlçe Teşkilatı'nda yaşanan taciz iddiasıyla ilgili, "Olayın partiyle intikalinden sonra en kısa sürede aynı gün içinde adli makamlarla temas yapılmıştır. Şikayet geldiği anda, mağdurun ikinci bir mağduriyet yaşamaması istenmiş, olay kamuoyuna duyurulmadan gerek siyasi gerek adli süreci en kısa sürede gerçekleşmiştir" dedi. CHP Grup Başkanvekili Altay, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında CHP'de taciz ve tecavüz iddialarına değinerek, 'Bu iddiaları araştırıp hakikatlerin ortaya çıkmasına yönelik en ufak bir adım atmıyorlar' diye söylediğine dikkat çekerek, "Olayın duyulmasından dört gün sonra ilgilinin partiden ihracı kesinleşmiştir. İhraç talebi değil, ihracı kesinleşmiştir. Olayın partiyle intikalinden sonra en kısa sürede aynı gün içinde adli makamlarla temas yapılmıştır. Şikayet geldiği anda, mağdurun ikinci bir mağduriyet yaşamaması istenmiş, olay kamuoyuna duyurulmadan gerek siyasi gerek adli süreci en kısa sürede gerçekleşmiştir. İl Başkanımızı 28 Kasım'da bu olaydan haberdar olmuş, 1 Aralık itibariyle zanlı CHP ile ilişkisi kesilmiştir. Biz üstümüze düşeni yaptık, yapmaya devam ederiz. CHP'de böyle bir edepsizlik görür, duyar, bilir söylemezse, namerttir. Hesabını sormayan da namerttir" ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Altay, CHP Maltepe İlçe Teşkilatı'ndaki olayla ilgili konuştu

 

CHP Grup Başkanvekili Altay, CHP Maltepe İlçe Teşkilatı'ndaki olayla ilgili konuştu "Olayın partiyle intikalinden sonra en kısa sürede aynı gün içinde adli makamlarla temas yapılmıştır.

CHP Grup Başkanvekili Altay, CHP Maltepe İlçe Teşkilatı'ndaki olayla ilgili konuştu

"Olayın partiyle intikalinden sonra en kısa sürede aynı gün içinde adli makamlarla temas yapılmıştır. Şikayet geldiği anda, mağdurun ikinci bir mağduriyet yaşamaması istenmiş, olay kamuoyuna duyurulmadan gerek siyasi gerek adli süreci en kısa sürede gerçekleşmiştir"

 

ANKARA - CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Maltepe İlçe Teşkilatı'nda yaşanan taciz iddiasıyla ilgili, "Olayın partiyle intikalinden sonra en kısa sürede aynı gün içinde adli makamlarla temas yapılmıştır. Şikayet geldiği anda, mağdurun ikinci bir mağduriyet yaşamaması istenmiş, olay kamuoyuna duyurulmadan gerek siyasi gerek adli süreci en kısa sürede gerçekleşmiştir" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Altay, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında CHP'de taciz ve tecavüz iddialarına değinerek, 'Bu iddiaları araştırıp hakikatlerin ortaya çıkmasına yönelik en ufak bir adım atmıyorlar' diye söylediğine dikkat çekerek, "Olayın duyulmasından dört gün sonra ilgilinin partiden ihracı kesinleşmiştir. İhraç talebi değil, ihracı kesinleşmiştir. Olayın partiyle intikalinden sonra en kısa sürede aynı gün içinde adli makamlarla temas yapılmıştır. Şikayet geldiği anda, mağdurun ikinci bir mağduriyet yaşamaması istenmiş, olay kamuoyuna duyurulmadan gerek siyasi gerek adli süreci en kısa sürede gerçekleşmiştir. İl Başkanımızı 28 Kasım'da bu olaydan haberdar olmuş, 1 Aralık itibariyle zanlı CHP ile ilişkisi kesilmiştir. Biz üstümüze düşeni yaptık, yapmaya devam ederiz. CHP'de böyle bir edepsizlik görür, duyar, bilir söylemezse, namerttir. Hesabını sormayan da namerttir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.