CHP Gülsuyu Piknikte Buluştu

MAHALLELERİMİZ 03.07.2019 - 10:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2252+ kez okundu.
 

CHP Gülsuyu Piknikte Buluştu

CHP Gülsuyu Piknikte Buluştu CHP Gülsuyu mahallesi, CHP Gülsuyu mahalle Başkanı Erkan Köse ve mahalle kadın kolları  başkanı Özlem Dilara Sarak'nın düzenlediği Ekrem İmamoğlu'nun Başkanlık Kutlaması dayanışma ve kaynaşma pikniğinde bir araya geldi  Başıbüyük Piknik Alanı'nda "Dostluk ve Dayanışma" adı altında gerçekleştirilen pikniğe, CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel, örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı  Ayhan Atik,ilçe başkan yardımcısı Saniye Koluaçık ,Maltepe Belediye başkan yardımcısı Yahya Han,CHP Maltepe Belediye Meclis üyeleri Canan Sezgin,Zeynep Açınkaya Babacan,Gülsuyu mahalle çalışma gurubu kadın kolları  başkanı Özlem Dilara Sarak ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.  İstanbul Sokak Sanatçıları Derneği Orkestrası ,İstanbul  Müdavimleri, Orkestrası,Bağlama Sanatçısı Fırat Altıner,Ferdi Noyan davul zurna ekibi 'nin sahne aldığı piknikte partililer birlikte güzel bir gün geçirdi.    Konserlerin ardından partililere seslenen CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel çocuklara karşı büyük sorumluluklarının olduğunu belirterek, "Bizler CHP ailesi olarak geleceğe iyi bir imza atabiliriz. Çocuklarımıza büyük bir borcumuz var. Hem ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırma konusundaki azmimizi göstererek, hem de Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni ileriye taşıma görevini sürdüreceğiz. Aynı zamanda  azimle çalışırsak özgürce, barış içerisinde, adaletin herkese eşit bir şekilde dağıtıldığı ve insanca yaşandığı bir ülkeyi tekrar inşa edebilme hakkına sahip olabiliriz. Onun için sorumluluğumuz büyüktür" ifadelerini kullandı.CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel , birlik ve beraberlik pikniği için bu organizasyonu düzenleyen Gülsuyu mahalle örgütü'ne teşekkür etti.  

CHP Gülsuyu Piknikte Buluştu

CHP Gülsuyu mahallesi, CHP Gülsuyu mahalle Başkanı Erkan Köse ve mahalle kadın kolları  başkanı Özlem Dilara Sarak'nın düzenlediği Ekrem İmamoğlu'nun Başkanlık Kutlaması dayanışma ve kaynaşma pikniğinde bir araya geldi

 Başıbüyük Piknik Alanı'nda "Dostluk ve Dayanışma" adı altında gerçekleştirilen pikniğe, CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel, örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı  Ayhan Atik,ilçe başkan yardımcısı Saniye Koluaçık ,Maltepe Belediye başkan yardımcısı Yahya Han,CHP Maltepe Belediye Meclis üyeleri Canan Sezgin,Zeynep Açınkaya Babacan,Gülsuyu mahalle çalışma gurubu kadın kolları  başkanı Özlem Dilara Sarak ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. 

İstanbul Sokak Sanatçıları Derneği Orkestrası ,İstanbul  Müdavimleri, Orkestrası,Bağlama Sanatçısı Fırat Altıner,Ferdi Noyan davul zurna ekibi 'nin sahne aldığı piknikte partililer birlikte güzel bir gün geçirdi.
 
 Konserlerin ardından partililere seslenen CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel çocuklara karşı büyük sorumluluklarının olduğunu belirterek, "Bizler CHP ailesi olarak geleceğe iyi bir imza atabiliriz. Çocuklarımıza büyük bir borcumuz var. Hem ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırma konusundaki azmimizi göstererek, hem de Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni ileriye taşıma görevini sürdüreceğiz. Aynı zamanda  azimle çalışırsak özgürce, barış içerisinde, adaletin herkese eşit bir şekilde dağıtıldığı ve insanca yaşandığı bir ülkeyi tekrar inşa edebilme hakkına sahip olabiliriz. Onun için sorumluluğumuz büyüktür" ifadelerini kullandı.CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel , birlik ve beraberlik pikniği için bu organizasyonu düzenleyen Gülsuyu mahalle örgütü'ne teşekkür etti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.