CHP  İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU ADALAR BELEDİYESİNİ ZIYARET ETTİ

SİYASİ PARTİLER 31.05.2020 - 10:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2185+ kez okundu.
 

CHP  İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU ADALAR BELEDİYESİNİ ZIYARET ETTİ

CHP  İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU ADALAR BELEDİYESİNİ  ZIYARET ETTİ   CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Adalar Belediyesini ziyaret etti. Adalar Başkanı Erdem Gül’den salgın sürecinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan Kaftancıoğlu, CHP belediyelerinin pandemi döneminde halkla büyük bir dayanışma içerisinde olduğunu belirtirken “Sosyal belediyeciliğin ne kadar önemli olduğunu bu süreçte bir kez daha gördük” dedi ve ekledi: “Tüm belediyelerimiz, hepiniz, herkes büyük bir fedakârlık gösterdi. Buraya Belediyemize teşekkür etmeye geldim.”  Pandemi sürecinin Adalar’da nasıl yaşandığını ve salgına karşı aldığımız tedbirleri anlatan Başkanımız Erdem Gül, bu süreçte Ada halkının dayanışma duygusunun ön plana çıktığını belirtti. Belediye Meclis Üyelerimiz, CHP ve İYİ Parti ilçe yöneticileri ile Kent Konseyi yöneticilerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Gül, Adalarla ilgili genel bilgilendirmelerde de bulundu.  Canan Kaftancıoğlu, Belediye ziyaretinin ardından Başkan Erdem Gül ile CHP İlçe Örgütünü, ardından da koronavirüsle mücadele sürecinde evinden çıkamayan, ihtiyaç sahibi Adalılara gönüllü olarak yemek pişiren Büyükada Cemevi’ni ziyaret etti. Şehit Murat Yüksel'in ailesine de giden Kaftancıoğlu’nun son durağı Büyükada Rum Yetimhanesi ve İBB'ye ait at ahırları oldu.    

CHP  İL BAŞKANI CANAN KAFTANCIOĞLU ADALAR BELEDİYESİNİ  ZIYARET ETTİ

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Adalar Belediyesini ziyaret etti. Adalar Başkanı Erdem Gül’den salgın sürecinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan Kaftancıoğlu, CHP belediyelerinin pandemi döneminde halkla büyük bir dayanışma içerisinde olduğunu belirtirken “Sosyal belediyeciliğin ne kadar önemli olduğunu bu süreçte bir kez daha gördük” dedi ve ekledi: “Tüm belediyelerimiz, hepiniz, herkes büyük bir fedakârlık gösterdi. Buraya Belediyemize teşekkür etmeye geldim.” 
Pandemi sürecinin Adalar’da nasıl yaşandığını ve salgına karşı aldığımız tedbirleri anlatan Başkanımız Erdem Gül, bu süreçte Ada halkının dayanışma duygusunun ön plana çıktığını belirtti.
Belediye Meclis Üyelerimiz, CHP ve İYİ Parti ilçe yöneticileri ile Kent Konseyi yöneticilerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Gül, Adalarla ilgili genel bilgilendirmelerde de bulundu. 
Canan Kaftancıoğlu, Belediye ziyaretinin ardından Başkan Erdem Gül ile CHP İlçe Örgütünü, ardından da koronavirüsle mücadele sürecinde evinden çıkamayan, ihtiyaç sahibi Adalılara gönüllü olarak yemek pişiren Büyükada Cemevi’ni ziyaret etti. Şehit Murat Yüksel'in ailesine de giden Kaftancıoğlu’nun son durağı Büyükada Rum Yetimhanesi ve İBB'ye ait at ahırları oldu.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.