CHP İlçe Başkan adayı Savaş Yücel delegelerle buluşmaya devam ediyor

SİYASİ PARTİLER 12.12.2019 - 21:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1016+ kez okundu.
 

CHP İlçe Başkan adayı Savaş Yücel delegelerle buluşmaya devam ediyor

CHP İlçe Başkan adayı Savaş Yücel delegelerle buluşmaya devam ediyor Maltepe CHP  Mevcut ilçe Başkanı ve adayı Savaş Yücel mahalle delegeleriyle bir araya gelerek toplantılar yapmaya devam ediyor. Maltepe CHP İlçe Başkan adayı Savaş Yücel ''Şimdi Birlik Zamanı '' diyerek mahalle delegeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.Bağlarbaşı Mahallesi , Yalı Mahallesi,Altıntepe Mallesi ve Fındıklı Mahalle delegeleriyle bir araya gelen Yücel, toplantıda mahalle delegeleriyle fikir alışverişinde bulundu. Savaş Yücel, her partilinin özverisiyle CHP'nin iktidar olmasının mümkün olacağını ifade etti. AKP iktidarının son 17 yılda yarattığı karanlığa son verilmesi gerektiğini dile getiren Savaş Yücel, iktidara giden yolda barış içinde ilçe kongresine gideceklerine inandığını vurguladı.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öngörüsü sayesinde Türkiye genelinde yerel seçimlerden zaferle çıkıldığını ve yerel seçimlerdeki değişim umudunun büyüyerek devam etmesi gerektiğini dile getiren ve bu sorumlulukla hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Güney, kendi sorumluluklarının da bilincinde olduklarını ifade etti. Mevcut ilçe başkanı ve adayı olan Savaş Yücel "Bugün bunu belirleyecek olan delegelerimizdir. Maltepe'nin tümünü kucaklayacak bir ilçe yönetimi oluşturacağız. Belediye, ilçe ile birlikte çalışacak ve az oy aldığımız mahallelere daha ağırlık vereceğiz" diye konuştu.  Toplantı daha sonra delegelerle soru cevap şeklinde devam etti. Savaş Yücel'in toplantısına mahalle delegeleri yoğun ilgi gösterdi.

CHP İlçe Başkan adayı Savaş Yücel delegelerle buluşmaya devam ediyor

Maltepe CHP  Mevcut ilçe Başkanı ve adayı Savaş Yücel mahalle delegeleriyle bir araya gelerek toplantılar yapmaya devam ediyor.

Maltepe CHP İlçe Başkan adayı Savaş Yücel ''Şimdi Birlik Zamanı '' diyerek mahalle delegeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.Bağlarbaşı Mahallesi , Yalı Mahallesi,Altıntepe Mallesi ve Fındıklı Mahalle delegeleriyle bir araya gelen Yücel, toplantıda mahalle delegeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Savaş Yücel, her partilinin özverisiyle CHP'nin iktidar olmasının mümkün olacağını ifade etti. AKP iktidarının son 17 yılda yarattığı karanlığa son verilmesi gerektiğini dile getiren Savaş Yücel, iktidara giden yolda barış içinde ilçe kongresine gideceklerine inandığını vurguladı.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öngörüsü sayesinde Türkiye genelinde yerel seçimlerden zaferle çıkıldığını ve yerel seçimlerdeki değişim umudunun büyüyerek devam etmesi gerektiğini dile getiren ve bu sorumlulukla hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Güney, kendi sorumluluklarının da bilincinde olduklarını ifade etti.

Mevcut ilçe başkanı ve adayı olan Savaş Yücel "Bugün bunu belirleyecek olan delegelerimizdir. Maltepe'nin tümünü kucaklayacak bir ilçe yönetimi oluşturacağız. Belediye, ilçe ile birlikte çalışacak ve az oy aldığımız mahallelere daha ağırlık vereceğiz" diye konuştu. 

Toplantı daha sonra delegelerle soru cevap şeklinde devam etti. Savaş Yücel'in toplantısına mahalle delegeleri yoğun ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.