CHP İLÇE BAŞKANI'NDAN KAMUOYUNA DUYURU

SİYASİ PARTİLER 01.06.2020 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1362+ kez okundu.
 

CHP İLÇE BAŞKANI'NDAN KAMUOYUNA DUYURU

CHP İLÇE BAŞKANI'NDAN KAMUOYUNA DUYURU 01.06.2020 KAMUOYUNA 29.05.2020/ Cuma günü saat 19:30’da, CHP meclis üyelerimizi Grup Toplantısı yapmak üzere ilçe binamıza davet ettim. Gündemimiz 1 Haziran 2020/ Pazartesi gönünden itibaren, PANDEMİ ile ilgili yasakların kalkması ile birlikte alınacak önlemleri görüşmek ve genel durum değerlendirmesi yapmak üzere toplantı yapmaktı. Basına aksedilen şekli ile “Meclis Üyelerimizin İlçeyi Basmaları” söz konusu olmadığı gibi yalan haber olarak yayımlanmıştır. Daha önceleri yapıldığı gibi karalama yalan ve iftira haberler her zaman yapılmaktadır. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak ilçemizin, belediyelerimizin, Belediye Başkanımızın ve meclis üyelerimizin her zaman yanlarında olacağız ve hep birlikte iktidara yürüyeceğiz. Birçok haber ve açıklamalar basında yayımlanıyor ve herkes kendine göre pay çıkarıyor. İlçe Başkanlığı olarak, İlçe Belediyemiz, Büyük Şehir Belediyemiz bu PANDEMİ sürecinde tüm engellemelere rağmen başarılı ve etkili çalışmalar yapmıştır. En başta belediyemizle birlikte gıda dağıtımı, 3 öğün yemek servisi, kamu kurumlarımızın ilaçlanması, eczane ve ulaşım araçlarının dezenfektasyon işlemleri, maske, eldiven ve el losyonlarının dağıtılması başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Tüm engellemelere rağmen yapılan bu hizmetler göz ardı edilemez. Hiç kimse, hiçbir karalama ve kışkırtıcı söylem bu süreçte gösterdiğimiz dayanışmaya gölge düşüremez! Basında çıkan haberlerle belediyemiz ve belediye başkanımız yıpratılmak istenmektedir. Neredeyse her 20 günü müfettiş incelemesi ve teftiş ile geçen Belediye Başkanımız Sayın Ali KILIÇ ve kadrosunun başarılı çalışmalarına gölge düşürülmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Gerek hukuk gerekse 6 yıldır her seçimde Maltepeliler nezdinde gereken cevabı alanlar CHP örgütünden de gereken cevabı alacaklarını bilmelidirler. Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun önderliğinde iktidar yürüyüşümüze ve birlikteliğimize hiçbir güç mani olamayacaktır. Ben Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun temsilcisi ve Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol olarak örgütümüze, belediye başkanımıza ve meclis üyelerimize her zaman sahip çıkacağım. Kendime ve örgütüme söz verdiğim gibi İlçe Başkanlığı görevimi sonuna kadar en iyi şekilde yaparak örgütüme layık olacağım. Ali Cengiz EROL CHP Maltepe İlçe Başkanı

CHP İLÇE BAŞKANI'NDAN KAMUOYUNA DUYURU

01.06.2020
KAMUOYUNA
29.05.2020/ Cuma günü saat 19:30’da, CHP meclis üyelerimizi Grup Toplantısı yapmak üzere ilçe binamıza davet ettim.
Gündemimiz 1 Haziran 2020/ Pazartesi gönünden itibaren, PANDEMİ ile ilgili yasakların kalkması ile birlikte alınacak önlemleri görüşmek ve genel durum değerlendirmesi yapmak üzere toplantı yapmaktı.
Basına aksedilen şekli ile “Meclis Üyelerimizin İlçeyi Basmaları” söz konusu olmadığı gibi yalan haber olarak yayımlanmıştır.
Daha önceleri yapıldığı gibi karalama yalan ve iftira haberler her zaman yapılmaktadır.
Bizler Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak ilçemizin, belediyelerimizin, Belediye Başkanımızın ve meclis üyelerimizin her zaman yanlarında olacağız ve hep birlikte iktidara yürüyeceğiz.
Birçok haber ve açıklamalar basında yayımlanıyor ve herkes kendine göre pay çıkarıyor.
İlçe Başkanlığı olarak, İlçe Belediyemiz, Büyük Şehir Belediyemiz bu PANDEMİ sürecinde tüm engellemelere rağmen başarılı ve etkili çalışmalar yapmıştır.
En başta belediyemizle birlikte gıda dağıtımı, 3 öğün yemek servisi, kamu kurumlarımızın ilaçlanması, eczane ve ulaşım araçlarının dezenfektasyon işlemleri, maske, eldiven ve el losyonlarının dağıtılması başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.
Tüm engellemelere rağmen yapılan bu hizmetler göz ardı edilemez. Hiç kimse, hiçbir karalama ve kışkırtıcı söylem bu süreçte gösterdiğimiz dayanışmaya gölge düşüremez! Basında çıkan haberlerle belediyemiz ve belediye başkanımız yıpratılmak istenmektedir.
Neredeyse her 20 günü müfettiş incelemesi ve teftiş ile geçen Belediye Başkanımız Sayın Ali KILIÇ ve kadrosunun başarılı çalışmalarına gölge düşürülmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Gerek hukuk gerekse 6 yıldır her seçimde Maltepeliler nezdinde gereken cevabı alanlar CHP örgütünden de gereken cevabı alacaklarını bilmelidirler. Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun önderliğinde iktidar yürüyüşümüze ve birlikteliğimize hiçbir güç mani olamayacaktır.
Ben Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun temsilcisi ve Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol olarak örgütümüze, belediye başkanımıza ve meclis üyelerimize her zaman sahip çıkacağım.
Kendime ve örgütüme söz verdiğim gibi İlçe Başkanlığı görevimi sonuna kadar en iyi şekilde yaparak örgütüme layık olacağım.
Ali Cengiz EROL
CHP Maltepe İlçe Başkanı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.