CHP İLÇE BAŞKANI'NDAN KAMUOYUNA DUYURU

YEREL YÖNETİMLER 03.06.2021 - 15:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1471+ kez okundu.
 

CHP İLÇE BAŞKANI'NDAN KAMUOYUNA DUYURU

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, yazılı bir basın açıklamasında bulundu.
CHP İLÇE BAŞKANI'NDAN KAMUOYUNA DUYURU   Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, yazılı bir basın açıklamasında bulundu. "Kamuoyuna; Bazı yerel basın sosyal medya organlarında çıkan haberler neticesinde CHP Maltepe  İlçe Başkanlığı olarak bu açıklamayı yapmak ihtiyaç olunmuştur.  Haberlere konu olan  Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol'un  haberde telefonla görüşüldüğü öne sürülmüş ve iddialar ortaya atılmıştır. Bizler hergün ulusal ve yerel basın mensupları ile telefon görüşmeleri yapmaktayız. Ortalıkta dolaşan söylenti ve dedikoduları haber yaparak partimiz ve örgütümüz yıpratılmak istenmektedir. Ayrıca haber yapan kişinin veya kişilerin belirttiği gibi Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe yönetimini düşürmek gibi bir tasafrufu yoktur vede olamaz.  Bizler birlik ve beraberlik içerisin de çalışıyoruz çalışacağız,  CHP  iktidara  yürürken, kimsenin ötekileştirilmediği, kimsenin dışlanmadığı, demokratların,yurtseverlerin, gençlerin, kadınların, esnafların, sanayicilerin, bilim insanlarının, işsizlerin ve emekçilerin kendisine yer bulduğu bir iktidar yürüyüşüdür.  iktidar yürüyüşümüzde; Partimizin  ve Belediyemizin adını asılsız olarak haberlerine konu eden basın kuruluşları hakkında yasal hakkımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygı ile duyurulur.                                        Ali Cengiz Erol              Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı
Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

CHP İLÇE BAŞKANI'NDAN KAMUOYUNA DUYURU

 

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

"Kamuoyuna;
Bazı yerel basın sosyal medya organlarında çıkan haberler neticesinde CHP Maltepe  İlçe Başkanlığı olarak bu açıklamayı yapmak ihtiyaç olunmuştur. 

Haberlere konu olan  Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol'un  haberde telefonla görüşüldüğü öne sürülmüş ve iddialar ortaya atılmıştır.
Bizler hergün ulusal ve yerel basın mensupları ile telefon görüşmeleri yapmaktayız.
Ortalıkta dolaşan söylenti ve dedikoduları haber yaparak partimiz ve örgütümüz yıpratılmak istenmektedir.
Ayrıca haber yapan kişinin veya kişilerin belirttiği gibi Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe yönetimini düşürmek gibi bir tasafrufu yoktur vede olamaz. 
Bizler birlik ve beraberlik içerisin de çalışıyoruz çalışacağız, 
CHP  iktidara  yürürken, kimsenin ötekileştirilmediği, kimsenin dışlanmadığı, demokratların,yurtseverlerin, gençlerin, kadınların, esnafların, sanayicilerin, bilim insanlarının, işsizlerin ve emekçilerin kendisine yer bulduğu bir iktidar yürüyüşüdür. 
iktidar yürüyüşümüzde; Partimizin  ve Belediyemizin adını asılsız olarak haberlerine konu eden basın kuruluşları hakkında yasal hakkımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygı ile duyurulur.
                                       Ali Cengiz Erol
             Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.