CHP İstanbul'da  Yeşim Ağırman yeniden seçildi

SİYASİ PARTİLER 16.03.2020 - 10:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 3511+ kez okundu.
 

CHP İstanbul'da  Yeşim Ağırman yeniden seçildi

CHP İstanbul'da  Yeşim Ağırman yeniden seçildi CHP İstanbul İl Kadın Kolları 14. Olağan Kongresi Beşiktaş Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Korona salgını nedeniyle sadece delegelerin katılımı ile gerçekleşen kongre Ağırman, 251 delegenin oyunu alarak güven tazeledi CHP İstanbul İl Kadın Kongresi Beşiktaş’ta yapıldı. Kongrede aday olacağını duyuran, Aysun Kılıçaslan Soku’nun Cumartesi günü adaylıktan çekildiğini açıklaması ile kongreye tek aday olarak giren Yeşim Ağırman güven tazeledi. Yeşim Ağırman ve yönetim kurulu listesi kongreye katılan delegelerin 251’nin oyunu aldı. Kongre’de 271 delege oy kullandı. Kullanılan 19 geçersiz sayıldı. Kongreye CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Gülizar Emecan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç katılanlar arasındaydı.  Delegeler blok liste dedi Divan kurulu başkanlığını, CHP Parti Meclisi Üyesi Ayşe Taşkent’in yaptığı kongrede divan üyeliklerine Ferhunde Şirin ve Meltem Pir seçildi. Divanın oluşmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede İl Kadın Kolları Faaliyet raporu okunarak oylandı. Delegeler kongrenin blok listeyle mi, çarşaf listeyle mi yapılması oylamasında tercihini blok listeden yana kullandı.   CHP İSTANBUL İL KADIN KOLLARI İL YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞÖYLE:  

CHP İstanbul'da  Yeşim Ağırman yeniden seçildi

CHP İstanbul İl Kadın Kolları 14. Olağan Kongresi Beşiktaş Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Korona salgını nedeniyle sadece delegelerin katılımı ile gerçekleşen kongre Ağırman, 251 delegenin oyunu alarak güven tazeledi

CHP İstanbul İl Kadın Kongresi Beşiktaş’ta yapıldı. Kongrede aday olacağını duyuran, Aysun Kılıçaslan Soku’nun Cumartesi günü adaylıktan çekildiğini açıklaması ile kongreye tek aday olarak giren Yeşim Ağırman güven tazeledi. Yeşim Ağırman ve yönetim kurulu listesi kongreye katılan delegelerin 251’nin oyunu aldı. Kongre’de 271 delege oy kullandı. Kullanılan 19 geçersiz sayıldı. Kongreye CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Gülizar Emecan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç katılanlar arasındaydı. 

Delegeler blok liste dedi

Divan kurulu başkanlığını, CHP Parti Meclisi Üyesi Ayşe Taşkent’in yaptığı kongrede divan üyeliklerine Ferhunde Şirin ve Meltem Pir seçildi. Divanın oluşmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede İl Kadın Kolları Faaliyet raporu okunarak oylandı. Delegeler kongrenin blok listeyle mi, çarşaf listeyle mi yapılması oylamasında tercihini blok listeden yana kullandı.

 

CHP İSTANBUL İL KADIN KOLLARI İL YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞÖYLE:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.