CHP İstanbul İl Kongresi'nin tarihi

SİYASİ PARTİLER 21.01.2020 - 09:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2341+ kez okundu.
 

CHP İstanbul İl Kongresi'nin tarihi

CHP İstanbul İl Kongresi'nin tarihi CHP İstanbul'da il kongresinin tarihi bugün yapılan toplantı ile 9 Şubat olarak belirlendi. CHP’de ne zaman yapılacağı merakla beklenen İstanbul İl Kongresinin tarihi bugün yapılan CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu toplantısında belirlendi. CHP İSTANBUL İL KONGRESİ 9 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ CHP İstanbul İl Kongresi’nin 9 Şubat 2020 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde yapılması kararlaştırıldı. İlçe kongrelerinde belirlenen 600 delege, CHP İstanbul İl Kongresinde oy kullanarak önümüzdeki 2 yılın il başkanını, il yönetimini ve kurultay delegelerini belirleyecek.

CHP İstanbul İl Kongresi'nin tarihi

CHP İstanbul'da il kongresinin tarihi bugün yapılan toplantı ile 9 Şubat olarak belirlendi.

CHP’de ne zaman yapılacağı merakla beklenen İstanbul İl Kongresinin tarihi bugün yapılan CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu toplantısında belirlendi.

CHP İSTANBUL İL KONGRESİ 9 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ

CHP İstanbul İl Kongresi’nin 9 Şubat 2020 Pazar günü Haliç Kongre Merkezi’nde yapılması kararlaştırıldı.

İlçe kongrelerinde belirlenen 600 delege, CHP İstanbul İl Kongresinde oy kullanarak önümüzdeki 2 yılın il başkanını, il yönetimini ve kurultay delegelerini belirleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.