CHP’li Kaftancıoğlu’ndan Pınar Gültekin’in Ailesine Baş Sağlığı Telefonu

MAHALLELERİMİZ 23.07.2020 - 11:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1701+ kez okundu.
 

CHP’li Kaftancıoğlu’ndan Pınar Gültekin’in Ailesine Baş Sağlığı Telefonu

CHP’li Kaftancıoğlu’ndan Pınar Gültekin’in Ailesine Baş Sağlığı Telefonu     Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, vahşice katledilen Pınar Gültekin’in ailesiyle telefonda görüşerek baş sağlığı diledi. Kaftancıoğlu, aileyle yaptığı görüşmede “Yaşadığımız, yaşadığınız acıyı tarif etmek imkansız. Boğazımızda düğümlenen kelimeler anlamını yitirmiş durumda. Acınızı yürekten paylaşıyor, her şeyden önce büyük sabır diliyorum. Pınar’ın rahat uyuması için ona bunu yapan katil de katilleri koruyanlar da hukuk önünde hak ettikleri cezayı alıncaya kadar yanınızda olacağım” dedi. Pınar Gültekin kimdir?   Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi olan Pınar Gültekin 27 yaşındaydı. 16 Temmuz 2020 tarihinden bu yana kayıp olan Pınar Gültekin’in en son Menteşe ilçe merkezindeki bir AVM’de görüldüğü belirlenmişti. Bu sabah cansız bedenine ulaşılan Pınar Gültekin’in öldürülmesiyle ilgili şüpheli Cemal Metin Avcı’nın verdiği ifadede cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

CHP’li Kaftancıoğlu’ndan Pınar Gültekin’in Ailesine Baş Sağlığı Telefonu  
 

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, vahşice katledilen Pınar Gültekin’in ailesiyle telefonda görüşerek baş sağlığı diledi. Kaftancıoğlu, aileyle yaptığı görüşmede “Yaşadığımız, yaşadığınız acıyı tarif etmek imkansız. Boğazımızda düğümlenen kelimeler anlamını yitirmiş durumda. Acınızı yürekten paylaşıyor, her şeyden önce büyük sabır diliyorum. Pınar’ın rahat uyuması için ona bunu yapan katil de katilleri koruyanlar da hukuk önünde hak ettikleri cezayı alıncaya kadar yanınızda olacağım” dedi.

Pınar Gültekin kimdir?
 
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi olan Pınar Gültekin 27 yaşındaydı. 16 Temmuz 2020 tarihinden bu yana kayıp olan Pınar Gültekin’in en son Menteşe ilçe merkezindeki bir AVM’de görüldüğü belirlenmişti. Bu sabah cansız bedenine ulaşılan Pınar Gültekin’in öldürülmesiyle ilgili şüpheli Cemal Metin Avcı’nın verdiği ifadede cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.