CHP'Lİ KURUCU BAŞKAN BİNİCİ'DEN BAŞKAN ADAYI EROL'A DESTEK ZİYARETİ 

SİYASİ PARTİLER 12.09.2021 - 20:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2323+ kez okundu.
 

CHP'Lİ KURUCU BAŞKAN BİNİCİ'DEN BAŞKAN ADAYI EROL'A DESTEK ZİYARETİ 

''Bir Nefer Gibi Çalışacağınıza İnancım Tamdır'' Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Kurucu ilçe Başkanı Lütfü Binici ve beraberindeki üyeler, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanlığı adaylığını açıklayan Ali Cengiz Erol ’a destek ziyaretinde bulundular
CHP'Lİ KURUCU BAŞKAN BİNİCİ'DEN BAŞKAN ADAYI EROL'A DESTEK ZİYARETİ  ''Bir Nefer Gibi Çalışacağınıza İnancım Tamdır''   Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Kurucu ilçe  Başkanı Lütfü Binici ve beraberindeki üyeler, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanlığı adaylığını açıklayan Ali Cengiz Erol ’a destek ziyaretinde bulundular.  CHP Maltepe İlçe Yönetimi, 9 yöneticinin istifa etmesi sonucunda düşmüştü. ALİ CENGİZ EROL GÜN OMUZ OMUZA MÜCADELE ETME GÜNÜDÜR  CHP Maltepe Yönetim Kurulu üyelerinin istifası ile başkanlığı düşürülen ve yapılacak olağanüstü kongrede yeniden aday olacağını açıklayan Ali Cengiz Erol ;“Partimize hizmet eden her insanımız bizim için çok değerlidir. Karşı karşıya kaldığımız davranışlar elbette onaylanacak şeyler değil. Ancak küsüp kenara çekilmek de bizim siyasi anlayışımıza uygun olmaz.  Gün omuz omuza mücadele etme günüdür.Her an seçim olacakmış gibi çalışmamız gereken bir dönemde, mesaimizin büyük bölümünü saha çalışmalarına ayırmamız gereken bu günlerde ilçe başkanlığı seçimiyle zaman kaybetmek gerçekten çok acı. Bizlere destek veren, yürüdüğümüz bu yolda gücümüze güç katan tüm partililerime teşekkür ediyorum” demişti KURUCU İLÇE BAŞKANINDAN DESTEK CHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nda kongre günü beklenirken  Kurucu İlçe Başkanı   Lütfi Binici Adaylığını açıklayan Ali Cengiz Erol’u ziyaret ederek tam destek verdiği açıklaması yaptı.   CHP Maltepe İlçe Başkan adayı olarak adaylığını açıklayan tek isim olan Ali Cengiz Erol’u seçim ofisinde ziyaret eden CHP Maltepe Kurucu İlçe Başkanı Lütfi Binici Başkan adayı Ali Cengiz Erol’a hitaben yaptığı açıklamada, parti içi birlik ve beraberliği sağlayarak bütünleşmenin Ali Cengiz Erol ile hayata geçeceğine inandığını belirterek şöyle devam etti:   Lütfü Binici ''Bir Nefer Gibi Çalışacağınıza İnancım Tamdır'' “CHP Maltepe İlçe Başkan adayımız Sayın Ali Cengiz Erol parti içi birlik ve beraberliği sağlayarak bütünleşmenin tekrar ilçe başkanı seçilmeniz ile hayata geçeceğine inanıyorum. Buna inandığım için de desteğim sizinle. İktidar olduğumuz yerel yönetimde ilke ve anlayışımızın başarısına katkı sunacağına, seçilmiş kurulumuzla diyalog, uzlaşı, sevgi ve saygıyı hayata geçirerek partimizin tekrar iktidar olmasına katkı sunacağınızdan eminim. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatmış olduğu iktidara yürüyüş yolunda bir nefer gibi çalışacağınıza inancım tamdır. El ele, omuz omuza genel iktidara yürüyüş yolumuz açık olsun” dedi.  
''Bir Nefer Gibi Çalışacağınıza İnancım Tamdır'' Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Kurucu ilçe Başkanı Lütfü Binici ve beraberindeki üyeler, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanlığı adaylığını açıklayan Ali Cengiz Erol ’a destek ziyaretinde bulundular

CHP'Lİ KURUCU BAŞKAN BİNİCİ'DEN BAŞKAN ADAYI EROL'A DESTEK ZİYARETİ 

''Bir Nefer Gibi Çalışacağınıza İnancım Tamdır''

 


Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Kurucu ilçe  Başkanı Lütfü Binici ve beraberindeki üyeler, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanlığı adaylığını açıklayan Ali Cengiz Erol ’a destek ziyaretinde bulundular. 

CHP Maltepe İlçe Yönetimi, 9 yöneticinin istifa etmesi sonucunda düşmüştü.

ALİ CENGİZ EROL GÜN OMUZ OMUZA MÜCADELE ETME GÜNÜDÜR 

CHP Maltepe Yönetim Kurulu üyelerinin istifası ile başkanlığı düşürülen ve yapılacak olağanüstü kongrede yeniden aday olacağını açıklayan Ali Cengiz Erol ;“Partimize hizmet eden her insanımız bizim için çok değerlidir. Karşı karşıya kaldığımız davranışlar elbette onaylanacak şeyler değil. Ancak küsüp kenara çekilmek de bizim siyasi anlayışımıza uygun olmaz.  Gün omuz omuza mücadele etme günüdür.Her an seçim olacakmış gibi çalışmamız gereken bir dönemde, mesaimizin büyük bölümünü saha çalışmalarına ayırmamız gereken bu günlerde ilçe başkanlığı seçimiyle zaman kaybetmek gerçekten çok acı. Bizlere destek veren, yürüdüğümüz bu yolda gücümüze güç katan tüm partililerime teşekkür ediyorum” demişti

KURUCU İLÇE BAŞKANINDAN DESTEK

CHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nda kongre günü beklenirken  Kurucu İlçe Başkanı   Lütfi Binici Adaylığını açıklayan Ali Cengiz Erol’u ziyaret ederek tam destek verdiği açıklaması yaptı.

 

CHP Maltepe İlçe Başkan adayı olarak adaylığını açıklayan tek isim olan Ali Cengiz Erol’u seçim ofisinde ziyaret eden CHP Maltepe Kurucu İlçe Başkanı Lütfi Binici Başkan adayı Ali Cengiz Erol’a hitaben yaptığı açıklamada, parti içi birlik ve beraberliği sağlayarak bütünleşmenin Ali Cengiz Erol ile hayata geçeceğine inandığını belirterek şöyle devam etti:

 

Lütfü Binici ''Bir Nefer Gibi Çalışacağınıza İnancım Tamdır''

“CHP Maltepe İlçe Başkan adayımız Sayın Ali Cengiz Erol parti içi birlik ve beraberliği sağlayarak bütünleşmenin tekrar ilçe başkanı seçilmeniz ile hayata geçeceğine inanıyorum. Buna inandığım için de desteğim sizinle.

İktidar olduğumuz yerel yönetimde ilke ve anlayışımızın başarısına katkı sunacağına, seçilmiş kurulumuzla diyalog, uzlaşı, sevgi ve saygıyı hayata geçirerek partimizin tekrar iktidar olmasına katkı sunacağınızdan eminim. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlatmış olduğu iktidara yürüyüş yolunda bir nefer gibi çalışacağınıza inancım tamdır. El ele, omuz omuza genel iktidara yürüyüş yolumuz açık olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.