CHP MALTEPE : ASGARİ ÜCRET 3.100 TL OLMALI

SİYASİ PARTİLER 19.12.2020 - 10:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1914+ kez okundu.
 

CHP MALTEPE : ASGARİ ÜCRET 3.100 TL OLMALI

CHP MALTEPE : ASGARİ ÜCRET 3.100 TL OLMALI   Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı 3.100 TL asgari ücret önerisi sonrası Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü, vatandaşları bilgilendirme amaçlı stant kurarak çalışma yaptı.   MALTEPE CHP'DEN ASGARİ ÜCRETİN YÜKSELTİLMESİNE DESTEK   Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süre önce asgari ücretin  3.100 TL olması gerektiğini açıkladı.  CHP örgütleri de buna destek verdi.   CHP Maltepe İlçe Örgütü, asgari ücretin 3.100 TL olması yönüde vatandaşları bilgilendirme amaçlı saha çalışması yaptı. Saha çalışmasına CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları da katıldılar.   Maltepe Meydan'da kurulan stantanta işçi ve vatandaşlar asgari ücretin 3.100 lira olması gerektiği konusunda bilgilendirildi.

CHP MALTEPE : ASGARİ ÜCRET 3.100 TL OLMALI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı 3.100 TL asgari ücret önerisi sonrası Gaziosmanpaşa İlçe Örgütü, vatandaşları bilgilendirme amaçlı stant kurarak çalışma yaptı.

 

MALTEPE CHP'DEN ASGARİ ÜCRETİN YÜKSELTİLMESİNE DESTEK

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süre önce asgari ücretin  3.100 TL olması gerektiğini açıkladı.  CHP örgütleri de buna destek verdi.

 

CHP Maltepe İlçe Örgütü, asgari ücretin 3.100 TL olması yönüde vatandaşları bilgilendirme amaçlı saha çalışması yaptı. Saha çalışmasına CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları da katıldılar.

 

Maltepe Meydan'da kurulan stantanta işçi ve vatandaşlar asgari ücretin 3.100 lira olması gerektiği konusunda bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.