CHP Maltepe Bağlarbaşı Mahalle Temsilciliği Aşure Dağıttı

SİYASİ PARTİLER 30.09.2019 - 09:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1291+ kez okundu.
 

CHP Maltepe Bağlarbaşı Mahalle Temsilciliği Aşure Dağıttı

CHP Maltepe Bağlarbaşı Temsilciliği Aşure Dağıttı CHP Maltepe Bağlarbaşı Mahalle Temsilciliği, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı. CHP Maltepe ilçe merkezi önünde kurulan stant partililerin ve vatandaşların akınına uğradı. CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel,Maltepe Belediye başkan yardımcısı Savaş Eroğlu,CHP Maltepe ilçe başkan yardımcıları Sonay Demiralp,Ayhan Atik ve Bağlarbaşı mahalle temsilcileri  aşure kazanının başına geçerek gelen vatandaşlara aşure ikram etti. CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel ve  Bağlarbaşı mahalle temsilcilği  katkıları ile kurulan aşure kazanları, partililer ve vatandaşlar aşure alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.Aşure dağıtımına vatandaşların ilgisinin oldukça yoğun olduğuda gözlendi.   CHP MALTEPE İLÇE BAŞKANI SAVAŞ YÜCEL BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel,toplumu ayrıştırmak isteyenlere karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.” CHP Maltepe ilçe Başkanı Yücel  Muharrem Ayının ülkemiz ve tüm dünya için güzel günlere başlangıca vesile olmasını temenni ediyorum. Muharrem Ayı kardeşlik, birlik ve beraberlik ayıdır. Herkese sağlık, mutluluk, huzur ve barış diliyorum.” dedi. MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SAVAŞ EROĞLU  Maltepe Belediye başkan yardımcısı Savaş Eroğlu aşure almak için gelen vatandaşların Muharrem ayının kardeşlik ve barış duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyledi. Aşure almak için gelen vatandaşlar da birliktelik mesajları verdiler. CHP MALTEPE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI SONAY DEMİRALP CHP Maltepe ilçe başkan yardımcısı Sonay Demiralp, dağıtılan aşurenin tüm İslam alemine birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulunarak; “Dağıtılan bu aşure tüm İslam alemine güzellikler, birlik ve beraberlikler getirsin. İnsanlarımıza hizmet etmek, daima güler yüzle onlara hitap etmek, onları mutlu kılma asıl maksadımız ve hedefimiz.. Siyasi partiler insanlar olmadan olmuyor, insan olunca da insanların güzelleşmesi, eğitilmesi ve yaşam seviyelerinin yükseltilmesi gerekiyor. Aşure dağıtımında öyle istiyorum ki; tüm İslam alemi ve ülkemiz bu kargaşadan ve dar çerçeveden kurtulsun ve dar tünelden çıkıp selamete uğrasın” dedi.    

CHP Maltepe Bağlarbaşı Temsilciliği Aşure Dağıttı

CHP Maltepe Bağlarbaşı Mahalle Temsilciliği, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı. CHP Maltepe ilçe merkezi önünde kurulan stant partililerin ve vatandaşların akınına uğradı.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel,Maltepe Belediye başkan yardımcısı Savaş Eroğlu,CHP Maltepe ilçe başkan yardımcıları Sonay Demiralp,Ayhan Atik ve Bağlarbaşı mahalle temsilcileri  aşure kazanının başına geçerek gelen vatandaşlara aşure ikram etti.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel ve  Bağlarbaşı mahalle temsilcilği  katkıları ile kurulan aşure kazanları, partililer ve vatandaşlar aşure alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.Aşure dağıtımına vatandaşların ilgisinin oldukça yoğun olduğuda gözlendi.

  CHP MALTEPE İLÇE BAŞKANI SAVAŞ YÜCEL BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel,toplumu ayrıştırmak isteyenlere karşı birlik ve beraberlik mesajı verdi.” CHP Maltepe ilçe Başkanı Yücel  Muharrem Ayının ülkemiz ve tüm dünya için güzel günlere başlangıca vesile olmasını temenni ediyorum. Muharrem Ayı kardeşlik, birlik ve beraberlik ayıdır. Herkese sağlık, mutluluk, huzur ve barış diliyorum.” dedi.

MALTEPE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SAVAŞ EROĞLU

 Maltepe Belediye başkan yardımcısı Savaş Eroğlu aşure almak için gelen vatandaşların Muharrem ayının kardeşlik ve barış duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyledi. Aşure almak için gelen vatandaşlar da birliktelik mesajları verdiler.

CHP MALTEPE İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI SONAY DEMİRALP
CHP Maltepe ilçe başkan yardımcısı Sonay Demiralp, dağıtılan aşurenin tüm İslam alemine birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulunarak; “Dağıtılan bu aşure tüm İslam alemine güzellikler, birlik ve beraberlikler getirsin. İnsanlarımıza hizmet etmek, daima güler yüzle onlara hitap etmek, onları mutlu kılma asıl maksadımız ve hedefimiz.. Siyasi partiler insanlar olmadan olmuyor, insan olunca da insanların güzelleşmesi, eğitilmesi ve yaşam seviyelerinin yükseltilmesi gerekiyor. Aşure dağıtımında öyle istiyorum ki; tüm İslam alemi ve ülkemiz bu kargaşadan ve dar çerçeveden kurtulsun ve dar tünelden çıkıp selamete uğrasın” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.