CHP Maltepe Bayramlaştı

SİYASİ PARTİLER 05.06.2019 - 13:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1187+ kez okundu.
 

CHP Maltepe Bayramlaştı

CHP Maltepe Bayramlaştı   CHP Maltepe ilçe örgütü bayramlaşma törenini yoğun katılımla gerçekleştirdi. CHP Maltepe ilçe örgütü bayramlaşma törenini ilçe binasında yapıldı. Partililerin yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma törenine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel,CHP Maltepe ilçe yönetim kurulu üyeleri,CHP Maltepe Belediye Meclis üyeleri,CHP Maltepe ilçe kadın kolları başkanı Selver Yamak Sönmez ve Partililer yoğun katılım gösterdi.   Başkan Kılıç İlçe örgütümüzle tek yürek olarak çalışmak için sözleştik. Bayramlaşma töreninde konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,  “İlçe örgütümüzle tek yürek olarak çalışmak için sözleştik. 23 Haziran’da İstanbul’da tıpkı bugünkü gibi birlik ve beraberlik içinde bir bayram daha kutlayacağız  Sevgi ve paylaşma ayı olan Ramazan’ın ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm örgütümüzün Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim. Bayramı coşkuyla karşılarken, bir coşkuyu da 23 Haziran’da yaşayacağız. Tüm haksızlıklara rağmen 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde yeniden Sayın Ekrem İmamoğlu’nu belediye başkanlığına getireceğiz” dedi Savaş Yücel “Birlikte başaracağız” CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel'de, ilçe örgütüne yerel seçim çalışmalarında gösterdikleri özveri için teşekkür ederek, “ 31 Mart yerel seçimlerinde aldığımız zafer sonrası Ramazan Bayramı’mızı belediye başkanımız ve örgütümüzle birlikte karşılıyoruz. Tüm örgütümüzün Ramazan Bayramı mübarek olsun. Şimdi sırada ülkeyi karanlık zihniyetten kurtarmak var. Bunu da hep beraber başaracağımıza inanıyorum. 23 Haziran’da millet ittifakı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı yapacak ve İstanbul’a yeniden baharı getireceğiz” “Her şey çok güzel olacak”  dedi.   

CHP Maltepe Bayramlaştı

 

CHP Maltepe ilçe örgütü bayramlaşma törenini yoğun katılımla gerçekleştirdi.

CHP Maltepe ilçe örgütü bayramlaşma törenini ilçe binasında yapıldı.

Partililerin yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma törenine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel,CHP Maltepe ilçe yönetim kurulu üyeleri,CHP Maltepe Belediye Meclis üyeleri,CHP Maltepe ilçe kadın kolları başkanı Selver Yamak Sönmez ve Partililer yoğun katılım gösterdi.

 

Başkan Kılıç İlçe örgütümüzle tek yürek olarak çalışmak için sözleştik.

Bayramlaşma töreninde konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç,

 “İlçe örgütümüzle tek yürek olarak çalışmak için sözleştik.

23 Haziran’da İstanbul’da tıpkı bugünkü gibi birlik ve beraberlik içinde bir bayram daha kutlayacağız

 Sevgi ve paylaşma ayı olan Ramazan’ın ardından bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm örgütümüzün Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim. Bayramı coşkuyla karşılarken, bir coşkuyu da 23 Haziran’da yaşayacağız. Tüm haksızlıklara rağmen 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde yeniden Sayın Ekrem İmamoğlu’nu belediye başkanlığına getireceğiz” dedi

Savaş Yücel “Birlikte başaracağız”

CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel'de, ilçe örgütüne yerel seçim çalışmalarında gösterdikleri özveri için teşekkür ederek, “ 31 Mart yerel seçimlerinde aldığımız zafer sonrası Ramazan Bayramı’mızı belediye başkanımız ve örgütümüzle birlikte karşılıyoruz. Tüm örgütümüzün Ramazan Bayramı mübarek olsun. Şimdi sırada ülkeyi karanlık zihniyetten kurtarmak var. Bunu da hep beraber başaracağımıza inanıyorum. 23 Haziran’da millet ittifakı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı yapacak ve İstanbul’a yeniden baharı getireceğiz”

“Her şey çok güzel olacak”  dedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.