CHP MALTEPE'DE 6 MAHALLEDE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI ?  

SİYASİ PARTİLER 17.11.2019 - 10:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1546+ kez okundu.
 

CHP MALTEPE'DE 6 MAHALLEDE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI ?  

 CHP MALTEPE'DE 6 MAHALLEDE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI ?   CHP Maltepe İlçe Örgütü olarak parti içi yarış olan mahalle delege seçimleri dün saat 10:00 itibarıyla start aldı. 17.00 'de Aydınevler,Başıbüyük,Çınar,Girne,İdealtepe,Yalı mahallelerinde delege seçimi tamamlandı. Mahallelerde Beyaz, Kırmızı, Sarı,Yeşil ve Mavi listelerin seçime girdiği Maltepe'de dün akşam saat 17:00 itibarıyla sonuçlar açıklanmaya başladı. Mahalle delege seçimlerinin yapıldığı bazı mahallelerde tek liste olarak sandığa gidildi.    YALI MAHALLESİNDE ‘BEYAZ’ LİSTE KAZANDI CHP Maltepe'de parti içi yarışın başladığı delege seçimlerinde bugün gözler Yalı Mahallesinde oldu. 14 delegenin belirlendiği Yalı Mahallesinde beyaz liste kazandı. Geçmiş dönem CHP Maltepe ilçe başkanı olan Süleyman Kıpırtı oyunu Yalı mahallesinde kullandı. Maltepe siyasetinin önemli isimlerinden olan, CHP Maltepe İlçe Başkanlığı görevlerinde yıllarca partisi için mücadele eden Süleyman Kıpırtı, ne yeşil ne beyaz liste ekibinde yer aldı. MALTEPE ÇINAR’DA AKRABA İLİŞKİLERİ TEPKİ ÇEKTİ ! Gün boyu hareketliliğin yaşandığı Çınar Mahallesinde listelerdeki akraba ilişkilerinden dolayı liste tepki çekti çıktı.Listede Gültekin Özdemir Ergül Özdemir (           ) Cemal Atagül ,Seda A.Kebap (baba kız ) Erdal Aktay ( Özgür Aktay, Cem Utku Boz (dayı amca yeğen ) gibi.  CHP Maltepe'de parti içi yarışın başladığı delege seçimlerinde bugün gözler Çınar Mahallesinde oldu. 23 delegenin belirleneceği Çınar Mahallesinde, beyaz olan tek liste ile seçime gidildi . Zaman zaman tansiyonun yükseldiği mahalle delege seçimleri sonuçlandı. İDEALTEPE MAHALLESİNDE DE KAZANAN ‘BEYAZ’ LİSTE CHP Maltepe’de sonucunun merakla beklenen mahallelerinden biri de İdealtepe Mahallesiydi. Daha önceki dönemlerde genellikle tek liste olarak çıkan delege seçimlerinde bu kez iki liste yarıştı.Delegasyon listesine itiraz eden partililer  Acil demokrasi Listesi adı verilen yeni bir liste oluşturuldu. Sarı Liste olarak sunulan 27 ismin bulunduğu  bu delege listesi sonrası gün boyu oy kullanmayan partililer de sıraya girerek oylarını kullanmaya başladı  Beyaz ve Sarı liste olarak girilen delege seçimlerinde, Beyaz Listede CHP Maltepe Belediye Meclis Başkan vekili Yusuf Koçhan,Geçen dönem İdealtepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Nafiz Bel,Geçmiş dönem CHP Maltepe Belediye meclis üyesi Temel Tellioğlu, Bülent Tufan,CHP Maltepe Belediye başkan aday adayı Özkan Yılmaz Sarı listede ise CHP geçmiş dönem il başkan yardımcısı ve ilçe başkanı Atagün Duygulu,Muhittin Erden,Samer Meriç Erden,Nilgün Günöz,İlhan İpekçi,Gelengül Kaçmaz,Yusuf Koçhan,Arif Özdemir,Sarp Öztürk yer aldı. Seçim sonucunun merakla beklendiği mahallerden olan İdealtepe Mahallesinde  Beyaz liste 87,Sarı Liste 40 oy aldı.  Kazanan beyaz liste oldu.    

 CHP MALTEPE'DE 6 MAHALLEDE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI ?  

CHP Maltepe İlçe Örgütü olarak parti içi yarış olan mahalle delege seçimleri dün saat 10:00 itibarıyla start aldı. 17.00 'de Aydınevler,Başıbüyük,Çınar,Girne,İdealtepe,Yalı mahallelerinde delege seçimi tamamlandı. Mahallelerde Beyaz, Kırmızı, Sarı,Yeşil ve Mavi listelerin seçime girdiği Maltepe'de dün akşam saat 17:00 itibarıyla sonuçlar açıklanmaya başladı.

Mahalle delege seçimlerinin yapıldığı bazı mahallelerde tek liste olarak sandığa gidildi. 

 

YALI MAHALLESİNDE ‘BEYAZ’ LİSTE KAZANDI

CHP Maltepe'de parti içi yarışın başladığı delege seçimlerinde bugün gözler Yalı Mahallesinde oldu. 14 delegenin belirlendiği Yalı Mahallesinde beyaz liste kazandı. Geçmiş dönem CHP Maltepe ilçe başkanı olan Süleyman Kıpırtı oyunu Yalı mahallesinde kullandı. Maltepe siyasetinin önemli isimlerinden olan, CHP Maltepe İlçe Başkanlığı görevlerinde yıllarca partisi için mücadele eden Süleyman Kıpırtı, ne yeşil ne beyaz liste ekibinde yer aldı.

MALTEPE ÇINAR’DA AKRABA İLİŞKİLERİ TEPKİ ÇEKTİ !

Gün boyu hareketliliğin yaşandığı Çınar Mahallesinde listelerdeki akraba ilişkilerinden dolayı liste tepki çekti çıktı.Listede Gültekin Özdemir Ergül Özdemir (           ) Cemal Atagül ,Seda A.Kebap (baba kız ) Erdal Aktay ( Özgür Aktay, Cem Utku Boz (dayı amca yeğen ) gibi.  CHP Maltepe'de parti içi yarışın başladığı delege seçimlerinde bugün gözler Çınar Mahallesinde oldu. 23 delegenin belirleneceği Çınar Mahallesinde, beyaz olan tek liste ile seçime gidildi . Zaman zaman tansiyonun yükseldiği mahalle delege seçimleri sonuçlandı.

İDEALTEPE MAHALLESİNDE DE KAZANAN ‘BEYAZ’ LİSTE

CHP Maltepe’de sonucunun merakla beklenen mahallelerinden biri de İdealtepe Mahallesiydi. Daha önceki dönemlerde genellikle tek liste olarak çıkan delege seçimlerinde bu kez iki liste yarıştı.Delegasyon listesine itiraz eden partililer  Acil demokrasi Listesi adı verilen yeni bir liste oluşturuldu. Sarı Liste olarak sunulan 27 ismin bulunduğu  bu delege listesi sonrası gün boyu oy kullanmayan partililer de sıraya girerek oylarını kullanmaya başladı  Beyaz ve Sarı liste olarak girilen delege seçimlerinde, Beyaz Listede CHP Maltepe Belediye Meclis Başkan vekili Yusuf Koçhan,Geçen dönem İdealtepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Nafiz Bel,Geçmiş dönem CHP Maltepe Belediye meclis üyesi Temel Tellioğlu, Bülent Tufan,CHP Maltepe Belediye başkan aday adayı Özkan Yılmaz Sarı listede ise CHP geçmiş dönem il başkan yardımcısı ve ilçe başkanı Atagün Duygulu,Muhittin Erden,Samer Meriç Erden,Nilgün Günöz,İlhan İpekçi,Gelengül Kaçmaz,Yusuf Koçhan,Arif Özdemir,Sarp Öztürk yer aldı. Seçim sonucunun merakla beklendiği mahallerden olan İdealtepe Mahallesinde  Beyaz liste 87,Sarı Liste 40 oy aldı.  Kazanan beyaz liste oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.