CHP MALTEPE'DE ALİ CENGİZ EROL İLÇE BAŞKAN ADAYI

SİYASİ PARTİLER 08.12.2019 - 20:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1606+ kez okundu.
 

CHP MALTEPE'DE ALİ CENGİZ EROL İLÇE BAŞKAN ADAYI

CHP MALTEPE'DE ALİ CENGİZ EROL İLÇE BAŞKAN ADAYI   CHP Maltepe'de İlçe Başkan Adayları Netleşiyor Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreler takviminin belirlenmesi ile birlikte CHP Maltepe İlçe Başkanlığı için adayların isimleri de netleşmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun zamandır beklenen olağan kongre takvimi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Açıklanan takvime göre, 8 Kasım mahalle delege seçim başlangıcı olarak belirlenmişti. İlçe kongreleri ise 14 Aralık 2019-27 Şubat 2020 tarihleri arasında  gerçekleşecek. CHP kongreler sürecinin başlaması ile birlikte Maltepe ilçe başkanlığına aday isimlerde adaylık açıklamalarına başladı.   CHP'de kongreler sürecinin başlaması ile ilçe başkan adayları da adaylık açıklamalarına başladılar. Daha önce geçmiş dönem  Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Grup Başkan Vekilliği yapan Ali Cengiz Erol   adaylığını açıkladı.   Ali Cengiz Erol Kimdir? 1959 Yılında Sivas’ da doğdu. İlköğretimini Sivas’ta, liseyi Maltepe Orhan Gazi Lisesi’nde tamamladı. 1980 yılında M.E.B. Yüksek Öğretim Genel Müdürlüğü aracılığıyla burslu olarak Almanya Dortmund Teknik Y.O. Elektronik Bilgi İşlem Programcılığı ve Makine Teknikleri eğitimine başladı ve 1984 yılında eğitimini tamamlayarak Türkiye’ye dönüş yaptı. Faaliyette olan 3 şirketi mevcuttur. A grubu sigorta acenteliği, inşaat kalıp elemanları imalatı, Alman ortaklı tıbbi cihazlar ile sarf malzemeleri mümessilliği bulunmaktadır. Ayrıca Vakıf, Dernek ve Kooperatif Başkanlığı ve yöneticiliği görevlerinde bulunmuştur. İyi derecede Almanca bilmektedir. Evli ve üç çocuk babası olan Ali Cengiz Erol siyasete gençlik yıllarında Cumhuriyet Halk Partisinde başladı. 2004-2009 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Grup Başkan Vekilliği ve Yöneticiliği görevlerinde bulunmuştur.  
CHP MALTEPE'DE ALİ CENGİZ EROL İLÇE BAŞKAN ADAYI
 

CHP Maltepe'de İlçe Başkan Adayları Netleşiyor Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreler takviminin belirlenmesi ile birlikte CHP Maltepe İlçe Başkanlığı için adayların isimleri de netleşmeye başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun zamandır beklenen olağan kongre takvimi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Açıklanan takvime göre, 8 Kasım mahalle delege seçim başlangıcı olarak belirlenmişti. İlçe kongreleri ise 14 Aralık 2019-27 Şubat 2020 tarihleri arasında  gerçekleşecek. CHP kongreler sürecinin başlaması ile birlikte Maltepe ilçe başkanlığına aday isimlerde adaylık açıklamalarına başladı.  
CHP'de kongreler sürecinin başlaması ile ilçe başkan adayları da adaylık açıklamalarına başladılar. Daha önce geçmiş dönem  Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Grup Başkan Vekilliği yapan Ali Cengiz Erol   adaylığını açıkladı.  

Ali Cengiz Erol Kimdir?
1959 Yılında Sivas’ da doğdu. İlköğretimini Sivas’ta, liseyi Maltepe Orhan Gazi Lisesi’nde tamamladı. 1980 yılında M.E.B. Yüksek Öğretim Genel Müdürlüğü aracılığıyla burslu olarak Almanya Dortmund Teknik Y.O. Elektronik Bilgi İşlem Programcılığı ve Makine Teknikleri eğitimine başladı ve 1984 yılında eğitimini tamamlayarak Türkiye’ye dönüş yaptı. Faaliyette olan 3 şirketi mevcuttur. A grubu sigorta acenteliği, inşaat kalıp elemanları imalatı, Alman ortaklı tıbbi cihazlar ile sarf malzemeleri mümessilliği bulunmaktadır. Ayrıca Vakıf, Dernek ve Kooperatif Başkanlığı ve yöneticiliği görevlerinde bulunmuştur. İyi derecede Almanca bilmektedir. Evli ve üç çocuk babası olan Ali Cengiz Erol siyasete gençlik yıllarında Cumhuriyet Halk Partisinde başladı. 2004-2009 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe Belediye Meclis Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Grup Başkan Vekilliği ve Yöneticiliği görevlerinde bulunmuştur.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.