CHP Maltepe'de delege seçimleri başladı

SİYASİ PARTİLER 16.11.2019 - 10:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 907+ kez okundu.
 

CHP Maltepe'de delege seçimleri başladı

CHP Maltepe'de delege seçimleri başladı   Maltepe’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) delege seçimleri bugün itibariyle başladı.   CHP Maltepe İlçe Örgütü, 400 delege seçilmesi  için 18 mahallede gerçekleştireceği seçimler 16 Aralık 2019 Cumartesi(bugün) Aydın Evler,Başıbüyük,Çınar,Girne,İdealtepe,Yalı Mahalleleri ile başladı.    "SEÇİMLER 27 ARALIK'TA TAMAMLANACAK"    Aydın Evler,Başıbüyük,Çınar,Girne,İdealtepe,Yalı Mahallelerinde kurulan sandıklarda oy kullanan partililer delege seçimlerine yoğun ilgi gösterirken genelde mahallelerde çift liste ile seçimlere gidiliyor.  

CHP Maltepe'de delege seçimleri başladı

 

Maltepe’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) delege seçimleri bugün itibariyle başladı.

  CHP Maltepe İlçe Örgütü, 400 delege seçilmesi  için 18 mahallede gerçekleştireceği seçimler 16 Aralık 2019 Cumartesi(bugün) Aydın Evler,Başıbüyük,Çınar,Girne,İdealtepe,Yalı Mahalleleri ile başladı

  "SEÇİMLER 27 ARALIK'TA TAMAMLANACAK" 

  Aydın Evler,Başıbüyük,Çınar,Girne,İdealtepe,Yalı Mahallelerinde kurulan sandıklarda oy kullanan partililer delege seçimlerine yoğun ilgi gösterirken genelde mahallelerde çift liste ile seçimlere gidiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.