CHP MALTEPE'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

SİYASİ PARTİLER 04.01.2020 - 22:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2268+ kez okundu.
 

CHP MALTEPE'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

CHP MALTEPE'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ   Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Maltepe İlçe Örgütü’nde devir teslim töreni gerçekleşti. 29 Aralık’ta gerçekleşen seçimi kazanan Ali Cengiz Erol, Savaş Yücel’den görevi devraldı.     CHP Maltepe İlçe Başkanlığı seçimi  29 Aralık Pazar günü gerçekleşti. 2 adaylı seçimin kazananı Ali Cengiz Erol oldu. Bugün Maltepe İlçe Örgütü binasında gerçekleştirilen tören ile Erol, başkanlığı Yücel’den devr aldı. Törene,CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,CHP Maltepe Belediye başkan yardımcısı Yahya Han,CHP Maltepe Belediye Meclis üyeleri,İstanbul il delegeleri,Maltepe ilçe delegeleri,CHP Maltepe yeni seçilen ilçe yöneticileri,CHP Maltepe Savaş Yücel'in başkanlığında yönetim kurulunda görev alan yönetim kurulu üyeleri,CHP Maltepe Kadın kolları başkanı Selver Yamak Sönmez yönetim kurulu üyeleri,CHP Maltepe Gençlik kolları başkan  Gökhan Demir yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.       SAVAŞ YÜCEL MAKAMLAR GELİP GECİCİDİR   Savaş Yücel, “Makamlar gelip geçicidir. Biz, Cumhuriyet Halk Partililer olarak partimizin emrinde, sonraki süreçlerde de hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçe Başkanımızın yanında halkın iktidarlığını kurmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.” şeklinde konuştu.   MİLLETVEKİLİ GÜRER ''GÖNÜL KOYMAYA HİÇBİRİMİZİN HAKKI YOK'' İlçe Başkanı seçilen Ali Cengiz Erol’a başarılar dileyen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bizim birbirimizle değil, bu ülkeyi sorunlu kılanlar ile mücadele etme zorunluluğumuz var. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, ülkemiz için, Mustafa Kemal Atatürk için. Gönül koymaya hiçbirimizin hakkı yok.” dedi. BAŞKAN EROL ''BLOK LİSTE DEDİK,ÇARŞAFA DÖNDÜ'' Kongre sürecinin tamamlanmasına ve seçilmesine ilişkin konuşma yapan İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, “Kırgınlıklar oldu mu? Oldu. Salonda da oldu. Ben şuna üzüldüm. Bir il delegeliği için benim gönül kabemi yıktılar. Ben ilçe başkanı seçilince, arşa mı erdim? Ne oldu? Mevkiler, makamlar gelip geçicidir. Makamlardan ders almaya gelmiyorum. Oturduğum makama ders vermeye geliyorum. Çünkü kırgınlıklar oldu. Olmasın. Herkesi burada görüyorum. Son derecede mutluyum. Burada da hiçbir delegeye bana oy verin diye talep açmadım. Blok liste dedik, çarşafa döndü liste. Daha güzel oldu. Tebrik ediyorum. Kutluyorum bu örgütü yürekten.”Bu makamlarda oturmaya değil hergün halkın arasında olacağım dedi.
CHP MALTEPE'DE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
 
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Maltepe İlçe Örgütü’nde devir teslim töreni gerçekleşti. 29 Aralık’ta gerçekleşen seçimi kazanan Ali Cengiz Erol, Savaş Yücel’den görevi devraldı.  
 
CHP Maltepe İlçe Başkanlığı seçimi  29 Aralık Pazar günü gerçekleşti. 2 adaylı seçimin kazananı Ali Cengiz Erol oldu. Bugün Maltepe İlçe Örgütü binasında gerçekleştirilen tören ile Erol, başkanlığı Yücel’den devr aldı. Törene,CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,CHP Maltepe Belediye başkan yardımcısı Yahya Han,CHP Maltepe Belediye Meclis üyeleri,İstanbul il delegeleri,Maltepe ilçe delegeleri,CHP Maltepe yeni seçilen ilçe yöneticileri,CHP Maltepe Savaş Yücel'in başkanlığında yönetim kurulunda görev alan yönetim kurulu üyeleri,CHP Maltepe Kadın kolları başkanı Selver Yamak Sönmez yönetim kurulu üyeleri,CHP Maltepe Gençlik kolları başkan  Gökhan Demir yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.  

 

  SAVAŞ YÜCEL MAKAMLAR GELİP GECİCİDİR
 
Savaş Yücel, “Makamlar gelip geçicidir. Biz, Cumhuriyet Halk Partililer olarak partimizin emrinde, sonraki süreçlerde de hizmet etmeye devam edeceğiz. İlçe Başkanımızın yanında halkın iktidarlığını kurmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

MİLLETVEKİLİ GÜRER ''GÖNÜL KOYMAYA HİÇBİRİMİZİN HAKKI YOK''

İlçe Başkanı seçilen Ali Cengiz Erol’a başarılar dileyen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bizim birbirimizle değil, bu ülkeyi sorunlu kılanlar ile mücadele etme zorunluluğumuz var. Çocuklarımız için, gençlerimiz için, ülkemiz için, Mustafa Kemal Atatürk için. Gönül koymaya hiçbirimizin hakkı yok.” dedi.

BAŞKAN EROL ''BLOK LİSTE DEDİK,ÇARŞAFA DÖNDÜ''

Kongre sürecinin tamamlanmasına ve seçilmesine ilişkin konuşma yapan İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, “Kırgınlıklar oldu mu? Oldu. Salonda da oldu. Ben şuna üzüldüm. Bir il delegeliği için benim gönül kabemi yıktılar. Ben ilçe başkanı seçilince, arşa mı erdim? Ne oldu? Mevkiler, makamlar gelip geçicidir. Makamlardan ders almaya gelmiyorum. Oturduğum makama ders vermeye geliyorum. Çünkü kırgınlıklar oldu. Olmasın. Herkesi burada görüyorum. Son derecede mutluyum. Burada da hiçbir delegeye bana oy verin diye talep açmadım. Blok liste dedik, çarşafa döndü liste. Daha güzel oldu. Tebrik ediyorum. Kutluyorum bu örgütü yürekten.”Bu makamlarda oturmaya değil hergün halkın arasında olacağım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.