CHP Maltepe'de iki aday birleşti

SİYASİ PARTİLER 28.12.2019 - 21:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1328+ kez okundu.
 

CHP Maltepe'de iki aday birleşti

CHP Maltepe'de iki aday birleşti Son dakika… CHP Maltepe’de iki aday birleşti. Savaş Yücel ile Olcay Yılmaz görüşmesinden uzlaşma çıktı. CHP Maltepe’de kongreye saatler kala iki aday birleşme kararı aldı. Savaş Yücel ile Olcay Yılmaz, Savaş Yücel’in ilçe başkan adaylığı konusunda anlaştı. CHP Maltepe ilçe örgütünün 29 Aralık Pazar günü yapılacak kongresi öncesi Savaş Yücel ve Olcay Yılmaz, birlikte hareket etme kararı aldı. "Hedef 2020" parolasıyla yola çıktıklarını belirten Savaş Yücel, geniş katılımlı değerlendirmeler sonucunda  CHP'nin Maltepe'deki en önemli isimlerinden biri olan ve gençliğin iksiri olan Olcay Yılmaz ile anlaştı. Olcay Yılmaz yaptığı açıklamada; "Örgütün yok sayılmasını içime sindiremedim. Bu nedenle Savaş Yücel lehine adaylıktan çekiliyorum" dedi. CHP Maltepe'li delegeler arasında heyecan yaratan bu birleşmenin sandıkta nasıl bir sonuç vereceği merakla bekleniyor.             

CHP Maltepe'de iki aday birleşti

Son dakika… CHP Maltepe’de iki aday birleşti. Savaş Yücel ile Olcay Yılmaz görüşmesinden uzlaşma çıktı.

CHP Maltepe’de kongreye saatler kala iki aday birleşme kararı aldı. Savaş Yücel ile Olcay Yılmaz, Savaş Yücel’in ilçe başkan adaylığı konusunda anlaştı.

CHP Maltepe ilçe örgütünün 29 Aralık Pazar günü yapılacak kongresi öncesi Savaş Yücel ve Olcay Yılmaz, birlikte hareket etme kararı aldı.
"Hedef 2020" parolasıyla yola çıktıklarını belirten Savaş Yücel, geniş katılımlı değerlendirmeler sonucunda  CHP'nin Maltepe'deki en önemli isimlerinden biri olan ve gençliğin iksiri olan Olcay Yılmaz ile anlaştı.

Olcay Yılmaz yaptığı açıklamada; "Örgütün yok sayılmasını içime sindiremedim. Bu nedenle Savaş Yücel lehine adaylıktan çekiliyorum" dedi.

CHP Maltepe'li delegeler arasında heyecan yaratan bu birleşmenin sandıkta nasıl bir sonuç vereceği merakla bekleniyor.

    
 
 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.