CHP Maltepe'de iki aday Sönmez ve Doğrugüven birleşti

SİYASİ PARTİLER 11.02.2020 - 23:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1662+ kez okundu.
 

CHP Maltepe'de iki aday Sönmez ve Doğrugüven birleşti

CHP Maltepe'de iki aday Sönmez ve Doğrugüven birleşti Son dakika… CHP Maltepe’de iki aday birleşti. Selver Yamak Sönmez ile Banu Doğrugüven görüşmesinden uzlaşma çıktı. CHP Maltepe’de Kadın Kolları kongresine günler kala iki aday birleşme kararı aldı. Selver Yamak Sönmez ile Banu Doğrugüven  Sönmez'in Maltepe Kadın Kolları  başkan adaylığı konusunda anlaştı. CHP Maltepe ilçe örgütünün 16 Şubat Pazar günü yapılacak kongresi öncesi , Selver Yamak Sönmez ile Banu Doğrugüven  birlikte hareket etme kararı aldı. Sönmez ve Doğrugüven'in birlikte yaptıkları açıklamada ; Birleşirsek sesimiz dünyayı oynatır yerinden! Kadınlar kalkın ayağa, unutmayın birbirimize ihtiyacımız var; dünyanın yarısı bizsek, faşizme karşı verilen kavganın yarısı da bizim! Elini taşın altına koyup ben demeyen biz diyen 2 yürekli kadına birleştirici güç olmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Yolumuz açık olsun! Selver Yamak Sönmez başkanlığında KIRMIZI listede buluşalım! dediler Selver Yamak Sönmez & Banu Doğrugüven  

CHP Maltepe'de iki aday Sönmez ve Doğrugüven birleşti

Son dakika… CHP Maltepe’de iki aday birleşti. Selver Yamak Sönmez ile Banu Doğrugüven görüşmesinden uzlaşma çıktı.

CHP Maltepe’de Kadın Kolları kongresine günler kala iki aday birleşme kararı aldı. Selver Yamak Sönmez ile Banu Doğrugüven  Sönmez'in Maltepe Kadın Kolları  başkan adaylığı konusunda anlaştı.

CHP Maltepe ilçe örgütünün 16 Şubat Pazar günü yapılacak kongresi öncesi , Selver Yamak Sönmez ile Banu Doğrugüven  birlikte hareket etme kararı aldı.
Sönmez ve Doğrugüven'in birlikte yaptıkları açıklamada ;
Birleşirsek sesimiz dünyayı oynatır yerinden!
Kadınlar kalkın ayağa, unutmayın birbirimize ihtiyacımız var; dünyanın yarısı bizsek, faşizme karşı verilen kavganın yarısı da bizim!
Elini taşın altına koyup ben demeyen biz diyen 2 yürekli kadına birleştirici güç olmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Yolumuz açık olsun! Selver Yamak Sönmez başkanlığında KIRMIZI listede buluşalım! dediler
Selver Yamak Sönmez & Banu Doğrugüven  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.