CHP Maltepe'de Kimler Kurultay delegesi seçildi?

SİYASİ PARTİLER 10.02.2020 - 22:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2178+ kez okundu.
 

CHP Maltepe'de Kimler Kurultay delegesi seçildi?

CHP Maltepe'de Kimler Kurultay delegesi seçildi? Cumhuriyet Halk Partisi’nde ‘Blok liste’ yönetimiyle gerçekleşen İstanbul İl Kongresi’nde Maltepe'den Kurultay delegesi olarak yer alan isimler dikkat çekti. CHP İstanbul İl Kongresi'nde Canan Kaftancıoğlu tarafından blok liste olarak sunulan kurultay delegeleri listesi belli oldu.  Cumhuriyet Halk Partisi’nde mevcut İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun tek aday olarak girdiği İstanbul İl Kongresi’nde blok liste ile gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kongresi gerçekleşti.   MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI YER ALDI? Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP 37. Olağan Kurultayı’nda delege olarak yer alacak. MALTEPE İLÇE BAŞKANI VAR?   Öte yandan ayrıca CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, kurultay delegesi olarak seçildi. SAVAŞ YÜCEL, KURULTAY DELEGESİ OLDU Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kongresi’nde 37. Olağan Kurultay’da delege olarak seçilen isimler arasında ayrıca çok sayıda dikkat çeken isim de yer aldı.    Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkan adayı ve ilçe başkanı olan (geçmiş dönem) Savaş Yücel'in Kurultay delegesi olması dikkat çekerken, Yücel'in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçmiş dönem Altayçeşme mahalle başkanı olan Figen Malatyalıoğlu Sezer, CHP’nin geçmiş dönem İstanbul İl  Başkan yardımcısı Engin Karaağaç ve önceki dönem CHP Maltepe ilçe başkan yardımcısı Gökhan Şeker, Geçmiş dönem Maltepe Belediye Mecliş Üyesi Muharrem Karslı ve Süreyya Akar kurultay delegesi olarak seçildi.

CHP Maltepe'de Kimler Kurultay delegesi seçildi?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ‘Blok liste’ yönetimiyle gerçekleşen İstanbul İl Kongresi’nde Maltepe'den Kurultay delegesi olarak yer alan isimler dikkat çekti.

CHP İstanbul İl Kongresi'nde Canan Kaftancıoğlu tarafından blok liste olarak sunulan kurultay delegeleri listesi belli oldu.  Cumhuriyet Halk Partisi’nde mevcut İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun tek aday olarak girdiği İstanbul İl Kongresi’nde blok liste ile gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kongresi gerçekleşti.

 

MALTEPE BELEDİYE BAŞKANI YER ALDI?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP 37. Olağan Kurultayı’nda delege olarak yer alacak.

MALTEPE İLÇE BAŞKANI VAR?

 

Öte yandan ayrıca CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, kurultay delegesi olarak seçildi.

SAVAŞ YÜCEL, KURULTAY DELEGESİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kongresi’nde 37. Olağan Kurultay’da delege olarak seçilen isimler arasında ayrıca çok sayıda dikkat çeken isim de yer aldı.

 

 Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkan adayı ve ilçe başkanı olan (geçmiş dönem) Savaş Yücel'in Kurultay delegesi olması dikkat çekerken, Yücel'in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi’nin geçmiş dönem Altayçeşme mahalle başkanı olan Figen Malatyalıoğlu Sezer, CHP’nin geçmiş dönem İstanbul İl  Başkan yardımcısı Engin Karaağaç ve önceki dönem CHP Maltepe ilçe başkan yardımcısı Gökhan Şeker, Geçmiş dönem Maltepe Belediye Mecliş Üyesi Muharrem Karslı ve Süreyya Akar kurultay delegesi olarak seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.