CHP MALTEPE’DEN GİRESUNLULAR DERNEĞİNE ZİYARET

SİYASİ PARTİLER 24.06.2021 - 22:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1201+ kez okundu.
 

CHP MALTEPE’DEN GİRESUNLULAR DERNEĞİNE ZİYARET

CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol, Zonguldak CHP Milletvekili Ünal Demirtaş,  CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri  Mazlume Oruçve ilçe yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği program doğrultusunda
CHP MALTEPE’DEN GİRESUNLULAR DERNEĞİNE ZİYARET CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol, Zonguldak CHP Milletvekili Ünal Demirtaş,  CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri  Mazlume Oruç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği program doğrultusunda 23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinin ikinci yıl dönümünde CHP Maltepe eş zamanlı saha çalışmasında  Maltepe Giresunlular  Derneğini ziyaret etti. Maltepe Giresunlular Derneğine nezaket ziyaretinde bulunan Zonguldak CHP Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol ve CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri Mazlume Oruç ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı. CHP heyetini Maltepe Giresunlular dernek başkanı Erdi Akşen ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı .   Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Erdi Akşen derneklerinin çalışmaları hakkında CHP heyetine bilgiler verdi. Pandemi süresinde genel kurullarının yapılmasının uzadığını ama birlik ve beraberlik içersinde Olağan Genel Kurul Kongresini önümüzdeki  günlerde yapacaklarının altını çizdi. Akşen CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı  duydukları memnuniyeti belirtti.      CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol, Zonguldak CHP Milletvekili Ünal Demirtaş,  CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri  Mazlume Oruç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ;   Ziyarette ülkemizin son dönemlerdeki tek adamlık yüzünden geldiği kötü durum ve ülkemizdeki ekonomik zorluklar ile dar gelirli vatandaşın durumu sohbet havasında geçen görüşmede konuşuldu. “CHP olarak İktidara geldiğimizde bu iktidarın ülkeyi adeta yamalı bohçaya çevirdiği her sistemi yeniden onaracağız, ilk işimiz hemen eğitim sistemimizi düzeltmek ve ardından da vatandaşımızın, çiftçinin, esnafın, işsizin dertlerini çözeceğiz” dediler. Olası bir erken seçim durumunda da CHP olarak tüm kadrolarımızla şimdiden iktidar olacağımız seçime hazırız mesajını da verdiler. Karşılıklı sohbet içersinde geçen ziyaretin sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol, Zonguldak CHP Milletvekili Ünal Demirtaş,  CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri  Mazlume Oruçve ilçe yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği program doğrultusunda
CHP MALTEPE’DEN GİRESUNLULAR DERNEĞİNE ZİYARET

CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol, Zonguldak CHP Milletvekili Ünal Demirtaş,  CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri  Mazlume Oruç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği program doğrultusunda 23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinin ikinci yıl dönümünde CHP Maltepe eş zamanlı saha çalışmasında  Maltepe Giresunlular  Derneğini ziyaret etti.

Maltepe Giresunlular Derneğine nezaket ziyaretinde bulunan Zonguldak CHP Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol ve CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri Mazlume Oruç ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı. CHP heyetini Maltepe Giresunlular dernek başkanı Erdi Akşen ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı .
  Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Erdi Akşen derneklerinin çalışmaları hakkında CHP heyetine bilgiler verdi. Pandemi süresinde genel kurullarının yapılmasının uzadığını ama birlik ve beraberlik içersinde Olağan Genel Kurul Kongresini önümüzdeki  günlerde yapacaklarının altını çizdi. Akşen CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı  duydukları memnuniyeti belirtti.     

CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol, Zonguldak CHP Milletvekili Ünal Demirtaş,  CHP İstanbul İl Eğitim Sekreteri  Mazlume Oruç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ;   Ziyarette ülkemizin son dönemlerdeki tek adamlık yüzünden geldiği kötü durum ve ülkemizdeki ekonomik zorluklar ile dar gelirli vatandaşın durumu sohbet havasında geçen görüşmede konuşuldu.

“CHP olarak İktidara geldiğimizde bu iktidarın ülkeyi adeta yamalı bohçaya çevirdiği her sistemi yeniden onaracağız, ilk işimiz hemen eğitim sistemimizi düzeltmek ve ardından da vatandaşımızın, çiftçinin, esnafın, işsizin dertlerini çözeceğiz” dediler.

Olası bir erken seçim durumunda da CHP olarak tüm kadrolarımızla şimdiden iktidar olacağımız seçime hazırız mesajını da verdiler. Karşılıklı sohbet içersinde geçen ziyaretin sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.