CHP MALTEPE GENÇLİK KOLLARINDAN SOSYAL GENÇLİK PROJESİ;EVDE TUT

SİYASİ PARTİLER 31.03.2020 - 16:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1992+ kez okundu.
 

CHP MALTEPE GENÇLİK KOLLARINDAN SOSYAL GENÇLİK PROJESİ;EVDE TUT

CHP MALTEPE GENÇLİK KOLLARINDAN SOSYAL GENÇLİK PROJESİ;EVDE TUT "CHP Maltepe Gençlik Kolları’ndan “Sosyal Gençlik” Projesi! COVID-19 salgını ile mücadele ettiğimiz bugünlerde CHP Maltepe Gençlik Kolları, Sağlık Bakanlığımızca yapılan “Evde Kal” çağrısına farkındalık yaratmak üzere başlattığı ve ilk yayınını geçen hafta gerçekleştirdiği “Sosyal Gençlik Projesi'ni" Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Evde Tut" çağrısıyla geliştirerek dün akşam ikinci yayınını gerçekleştirdi. Ülkemizde de görülen ve her geçen gün artan vaka sayıları sebebiyle "Evde Tut" çağrısını öne çıkarmak üzere, CHP Maltepe Gençlik Kolları’nın geliştirdiği “Sosyal Gençlik Projesi” ikinci canlı yayınıyla yine dikkatleri çekti. Sosyal Medya ve YouTube hesapları üzerinden yapılan canlı yayınlar ile halka ulaşmayı amaçlayan projenin ikinci canlı yayın konukları CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ve CHP PM Üyesi Eren Erdem oldu. İkinci yayında etkileşim sayısı bir önceki yayına göre daha da artarak 64.000 kişinin üzerinde olduğu yayında; değerli konuklarla salgına ve gündeme dair bir çok konu konuşularak, izleyenlerle verimli bilgiler paylaşıldı. Yayın esnasında gelen sorular ve yayının devam etmesine yönelik taleplerin çok fazla olması sebebi ile projenin planlı olarak devam edeceği bildirildi."

CHP MALTEPE GENÇLİK KOLLARINDAN SOSYAL GENÇLİK PROJESİ;EVDE TUT

"CHP Maltepe Gençlik Kolları’ndan “Sosyal Gençlik” Projesi!

COVID-19 salgını ile mücadele ettiğimiz bugünlerde CHP Maltepe Gençlik Kolları, Sağlık Bakanlığımızca yapılan “Evde Kal” çağrısına farkındalık yaratmak üzere başlattığı ve ilk yayınını geçen hafta gerçekleştirdiği “Sosyal Gençlik Projesi'ni" Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Evde Tut" çağrısıyla geliştirerek dün akşam ikinci yayınını gerçekleştirdi.

Ülkemizde de görülen ve her geçen gün artan vaka sayıları sebebiyle "Evde Tut" çağrısını öne çıkarmak üzere, CHP Maltepe Gençlik Kolları’nın geliştirdiği “Sosyal Gençlik Projesi” ikinci canlı yayınıyla yine dikkatleri çekti. Sosyal Medya ve YouTube hesapları üzerinden yapılan canlı yayınlar ile halka ulaşmayı amaçlayan projenin ikinci canlı yayın konukları CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ve CHP PM Üyesi Eren Erdem oldu. İkinci yayında etkileşim sayısı bir önceki yayına göre daha da artarak 64.000 kişinin üzerinde olduğu yayında; değerli konuklarla salgına ve gündeme dair bir çok konu konuşularak, izleyenlerle verimli bilgiler paylaşıldı.
Yayın esnasında gelen sorular ve yayının devam etmesine yönelik taleplerin çok fazla olması sebebi ile projenin planlı olarak devam edeceği bildirildi."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.