CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol'dan Bayram Kutlaması   

SİYASİ PARTİLER 31.07.2020 - 10:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1521+ kez okundu.
 

CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol'dan Bayram Kutlaması   

  CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol'dan Bayram Kutlaması    CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Erol, "Böylesine zor günlerden geçerken, ortak değerlerimiz bizleri birbirimize daha da yakınlaştıracaktır, Bayramların bayram gibi yaşandığı güzel günlerde buluşma temennisiyle tüm Maltepeli hemşerilerinin bayramını kutladı.'' Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, her yıl parti binasında vatandaşların da katılımı ile gerçekleşen geleneksel bayramlaşma programının bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşmeyeceğinin altını çizdi.   Ali Cengiz Erol“Tüm dünya ile birlikte ülkemizi etkisi altına alan korona virüs riski ne yazık ki halen devam ediyor. Vatandaşlarımızın da sağlığını düşünerek her yıl parti binamızda buluşarak bayram coşkusunu pekiştirdiğimiz kutlama programını bu bayramda da gerçekleştiremeyeceğimizin burukluğu içerisindeyiz. Bayramda bir araya gelemiyor olmamız, bayramlaşmayacağımız anlamına gelmiyor.  Mesafeler uzak olsa dahi gönüllerimiz bir olsun. Bu vesileyle; Bayramların bayram gibi yaşandığı, çocukların bayram sevincinin çoğaldığı güzel günleri hep birlikte yaşama umudu, Halkça ve hakça paylaşımın yaşandığı bir Türkiye'de nice bayramları hep birlikte yaşama dileğiyle  Başta Maltepeli hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, , ülkemiz için daha fazla demokrasi ve adalet diliyorum"       

  CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol'dan Bayram Kutlaması   

CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Erol, "Böylesine zor günlerden geçerken, ortak değerlerimiz bizleri birbirimize daha da yakınlaştıracaktır, Bayramların bayram gibi yaşandığı güzel günlerde buluşma temennisiyle tüm Maltepeli hemşerilerinin bayramını kutladı.''

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, her yıl parti binasında vatandaşların da katılımı ile gerçekleşen geleneksel bayramlaşma programının bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşmeyeceğinin altını çizdi.

 

Ali Cengiz Erol“Tüm dünya ile birlikte ülkemizi etkisi altına alan korona virüs riski ne yazık ki halen devam ediyor. Vatandaşlarımızın da sağlığını düşünerek her yıl parti binamızda buluşarak bayram coşkusunu pekiştirdiğimiz kutlama programını bu bayramda da gerçekleştiremeyeceğimizin burukluğu içerisindeyiz. Bayramda bir araya gelemiyor olmamız, bayramlaşmayacağımız anlamına gelmiyor. 

Mesafeler uzak olsa dahi gönüllerimiz bir olsun. Bu vesileyle; Bayramların bayram gibi yaşandığı, çocukların bayram sevincinin çoğaldığı güzel günleri hep birlikte yaşama umudu, Halkça ve hakça paylaşımın yaşandığı bir Türkiye'de nice bayramları hep birlikte yaşama dileğiyle  Başta Maltepeli hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, , ülkemiz için daha fazla demokrasi ve adalet diliyorum"     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.