CHP Maltepe İstanbul seçimleri için bayramda da çalıştı

SİYASİ PARTİLER 09.06.2019 - 09:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1694+ kez okundu.
 

CHP Maltepe İstanbul seçimleri için bayramda da çalıştı

CHP Maltepe İstanbul seçimleri için bayramda da çalıştı  CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel, tekrar yapılacak İstanbul seçimleri için CHP Maltepe’de 9 günlük bayram süreci ve sonrası için de planlamalar yapılmıştı.  Birebir temasla yüzyüze iletişim üzerine kurulan “Sessiz kampanya” yapıldı. 9 günlük bayram tatili sürecinde boşalacak Maltepe’de “Seçmen nereye biz oraya” diyen  Yücel ilçe yönetim kurulu üyeleri,Kadın Kolları Başkanı Selver Yamak Sönmez,Gençlik Kolları , mahalle başkanları ve partililerle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Maltepe'deki programı öncesi açıklama yapan Yücel, Ramazan Bayramı'nda da tüm CHP Maltepe ilçe örgütünün 23 Haziran'da tekrar yapılacak İstanbul seçimleri için çalışmalarına devam ettiğini dile getirdi. Başkan Savaş Yücel, "Bu yıl YSK'nın yüzünden bayramımızı yapamıyoruz. 23 Haziran'da gerçek bayramımızı yapmak için bu bayramı feda ederek, çalışmak zorundaydık. dedi   SEÇMEN NEREYE, CHP’LİLER ORAYA Seçim kampanyası kapsamında 2 Haziran’da başlayan 9 günlük bayram tatili için de CHP Maltepe'de özel program yapıldı. “Seçmen nereye biz oraya” sloganıyla yapılan planlamaya göre Beşçeşmelerde, Maltepe sahilinde gezi ve piknik gibi yoğunluklar olacağı hesap edilerek bu  bölgelerde  saha çalışması için  görevlendirmeler yapıldı.  SAVAŞ YÜCEL EKREM İMAMOĞLU’NA OY VERDİM PİŞMANIM DİYEN YOK! Maltepe’deki seçim kampanyası ile ilgili bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel, “Çok iyi bir hava var. Bugüne kadar “Ekrem İmamoğlu’na oy verdim ama pişmanım, bu kez vermeyeceğim” diyen tek bir kişi ile karşılaşmadık. dedi

CHP Maltepe İstanbul seçimleri için bayramda da çalıştı

 CHP Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel, tekrar yapılacak İstanbul seçimleri için CHP Maltepe’de 9 günlük bayram süreci ve sonrası için de planlamalar yapılmıştı. 
Birebir temasla yüzyüze iletişim üzerine kurulan “Sessiz kampanya” yapıldı.
9 günlük bayram tatili sürecinde boşalacak Maltepe’de “Seçmen nereye biz oraya” diyen  Yücel ilçe yönetim kurulu üyeleri,Kadın Kolları Başkanı Selver Yamak Sönmez,Gençlik Kolları , mahalle başkanları ve partililerle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Maltepe'deki programı öncesi açıklama yapan Yücel, Ramazan Bayramı'nda da tüm CHP Maltepe ilçe örgütünün 23 Haziran'da tekrar yapılacak İstanbul seçimleri için çalışmalarına devam ettiğini dile getirdi.
Başkan Savaş Yücel, "Bu yıl YSK'nın yüzünden bayramımızı yapamıyoruz. 23 Haziran'da gerçek bayramımızı yapmak için bu bayramı feda ederek, çalışmak zorundaydık. dedi
 
SEÇMEN NEREYE, CHP’LİLER ORAYA

Seçim kampanyası kapsamında 2 Haziran’da başlayan 9 günlük bayram tatili için de CHP Maltepe'de özel program yapıldı. “Seçmen nereye biz oraya” sloganıyla yapılan planlamaya göre Beşçeşmelerde, Maltepe sahilinde gezi ve piknik gibi yoğunluklar olacağı hesap edilerek bu  bölgelerde  saha çalışması için  görevlendirmeler yapıldı. 

SAVAŞ YÜCEL EKREM İMAMOĞLU’NA OY VERDİM PİŞMANIM DİYEN YOK!

Maltepe’deki seçim kampanyası ile ilgili bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel, “Çok iyi bir hava var. Bugüne kadar “Ekrem İmamoğlu’na oy verdim ama pişmanım, bu kez vermeyeceğim” diyen tek bir kişi ile karşılaşmadık. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.