CHP MALTEPE SEÇİM STARTINI VERDİ,HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

SİYASİ PARTİLER 24.05.2019 - 22:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1328+ kez okundu.
 

CHP MALTEPE SEÇİM STARTINI VERDİ,HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

CHP MALTEPE SEÇİM STARTINI VERDİ,HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK   Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi Kubbe altı salonunda yapılan iftar programı sonrası yaptığı açıklamada seçim süreci hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Seçimleri’nin startını  Maltepe ilçe başkanlığı olararak verdiklerini açıklayan ,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Savaş Yücel, seçim süreci hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Maltepe'de seçim startını verdiklerini belirten Yücel, kırgınlıkları da ortadan kaldırarak, elbirliğiyle seçime hazırlanacaklarını söyledi. “Günün karanlık saatleri şafaktan öncedir. Emaneti haksızca elimizden aldılar. Maltepe'de herkes duysun, 23 Haziran'da emanetimizi almaya geliyoruz. Yine başaracağız, yine kazanacağız, her şey çok güzel olacak.” Yücel,Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Seçimleri’nin startını verdiği Maltepe konuşmasını bu sözlerle tamamlarken Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi Kubbe altı salonunu dolduran partililer onu ayakta alkışladı

CHP MALTEPE SEÇİM STARTINI VERDİ,HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

 

Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe ilçe başkanı Savaş Yücel Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi Kubbe altı salonunda yapılan iftar programı sonrası yaptığı açıklamada seçim süreci hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Seçimleri’nin startını  Maltepe ilçe başkanlığı olararak verdiklerini açıklayan ,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Savaş Yücel, seçim süreci hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Maltepe'de seçim startını verdiklerini belirten Yücel, kırgınlıkları da ortadan kaldırarak, elbirliğiyle seçime hazırlanacaklarını söyledi.

“Günün karanlık saatleri şafaktan öncedir. Emaneti haksızca elimizden aldılar. Maltepe'de herkes duysun, 23 Haziran'da emanetimizi almaya geliyoruz. Yine başaracağız, yine kazanacağız, her şey çok güzel olacak.”

Yücel,Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul Seçimleri’nin startını verdiği Maltepe konuşmasını bu sözlerle tamamlarken Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi Kubbe altı salonunu dolduran partililer onu ayakta alkışladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.