CHP PM'ye en yüksek oyu alarak giren aday

SİYASİ PARTİLER 27.07.2020 - 07:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1743+ kez okundu.
 

CHP PM'ye en yüksek oyu alarak giren aday

İşte CHP PM'ye en yüksek oyu alarak giren aday CHP'nin 37'nci Olağan Kurultay'ında oy sayımının sona ermesiyle Parti Meclisi seçiminde sonuçlar belli oldu. "Hedef İktidar” sloganıyla Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi üyelerinin seçimi için yapılan oylamada tüm sandıklarda oy sayım işlemi tamamlandı.   CHP PM'ye en yüksek oyu alarak giren isim 982 oyla Faik Öztrak oldu.   

İşte CHP PM'ye en yüksek oyu alarak giren aday

CHP'nin 37'nci Olağan Kurultay'ında oy sayımının sona ermesiyle Parti Meclisi seçiminde sonuçlar belli oldu.

"Hedef İktidar” sloganıyla Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi üyelerinin seçimi için yapılan oylamada tüm sandıklarda oy sayım işlemi tamamlandı. 

 CHP PM'ye en yüksek oyu alarak giren isim 982 oyla Faik Öztrak oldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.