Çınar Mahallesi Muhtarı Ayşem Möröy'ün Acı Günü

MAHALLELERİMİZ 11.04.2020 - 11:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1607+ kez okundu.
 

Çınar Mahallesi Muhtarı Ayşem Möröy'ün Acı Günü

Çınar Mahallesi Muhtarı Ayşem Möröy'ün Acı Günü Maltepe'nin Çınar Mahallesinin sevilen Muhtarı Ayşem Möröy, babası Ekrem Möröy 'ü kaybetti. Maltepe Çınar Mahallesi muhtarı Ayşem Möröy'ün babası Ekrem Möröy(93) vefat etti. Alınan bilgilere göre Çınar mahallesinde üç dönem muhtarlık yapan baba muhtar  Ekrem Möröy iki gün önce kızı Ayşem Möröy tarafından solunum yetmezliği teşhisi ile Delta Hospital hastahanesini yatırıldı. Yaşlılığa bağlı solunum yetmezliği teşhisi konulan Ekrem Möröy yapılan müdahelelere rağmen  bu sabah saatlerinde Delta Hastahanesinde hayata veda etti. Baba muhtar Ekrem Möröy   öğle namazını müteakiben Küçükyalı mezarlığında  oğlu Şeref Möröy'ün  yanına defnedilecek. Son derece üzgün olan Çınar mahalle muhtarı Ayşem Möröy babasının  sessizce bu dünyadan çekilmesinin ardından üzüntülerini ifade etti ve "   Küçükyalıda bulunan Karayollarından emekli olduktan sonra Çınar mahallesinde üç dönem muhtarlık yapan babam herkes tarafından tarihi çınar olarak adlandırılırdı. Tarihi çınar sevgili babamı sıkıyönetim nedeniyle yalnız uğurladık.Cennet mekanı olsun. Işıklar içinde yatsın. Anneme, erkek ve kız kardeşime kavuştuğunu düşünüyorum. Başsağlığı dileğinde bulunan herkese teşekkür ederim."dedi. Baba muhtar Ekrem Möröy'den sonra  Çınar mahallesinde 2004 yılından bu yana muhtarlık görevini Ayşem Möröy yürütüyor.Ekrem Möröy 3 çocuk ,4 torun sahibi idi. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.​

Çınar Mahallesi Muhtarı Ayşem Möröy'ün Acı Günü

Maltepe'nin Çınar Mahallesinin sevilen Muhtarı Ayşem Möröy, babası Ekrem Möröy 'ü kaybetti.

Maltepe Çınar Mahallesi muhtarı Ayşem Möröy'ün babası Ekrem Möröy(93) vefat etti. Alınan bilgilere göre Çınar mahallesinde üç dönem muhtarlık yapan baba muhtar  Ekrem Möröy iki gün önce kızı Ayşem Möröy tarafından solunum yetmezliği teşhisi ile Delta Hospital hastahanesini yatırıldı.
Yaşlılığa bağlı solunum yetmezliği teşhisi konulan Ekrem Möröy yapılan müdahelelere rağmen  bu sabah saatlerinde Delta Hastahanesinde hayata veda etti.
Baba muhtar Ekrem Möröy   öğle namazını müteakiben Küçükyalı mezarlığında  oğlu Şeref Möröy'ün  yanına defnedilecek.
Son derece üzgün olan Çınar mahalle muhtarı Ayşem Möröy babasının  sessizce bu dünyadan çekilmesinin ardından üzüntülerini ifade etti ve "   Küçükyalıda bulunan Karayollarından emekli olduktan sonra Çınar mahallesinde üç dönem muhtarlık yapan babam herkes tarafından tarihi çınar olarak adlandırılırdı. Tarihi çınar sevgili babamı sıkıyönetim nedeniyle yalnız uğurladık.Cennet mekanı olsun. Işıklar içinde yatsın. Anneme, erkek ve kız kardeşime kavuştuğunu düşünüyorum. Başsağlığı dileğinde bulunan herkese teşekkür ederim."dedi. Baba muhtar Ekrem Möröy'den sonra  Çınar mahallesinde 2004 yılından bu yana muhtarlık görevini Ayşem Möröy yürütüyor.Ekrem Möröy 3 çocuk ,4 torun sahibi idi.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.