ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

YEREL YÖNETİMLER 07.05.2021 - 10:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1343+ kez okundu.
 

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ Pendik Belediyesi ve Pendik Gönüllüleri ekipleri bayram öncesi yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürdü.Pendik Belediyesi içinde ikramlıkların bulunduğu hediyeleri çocuklara ulaştırdı. Pendik Belediyesi bayram öncesi yetim ve öksüz çocukları tek tek ziyaret ederek onları da unutmadı. Ekipler ziyaretleri sırasında içerisinde bayram çikolatası ve alışveriş kartı bulunan hediye paketlerini çocuklara verdi. Pendik Belediyesi, Pendik Gönüllüleri’yle toplam 978 yetim ve öksüz çocuğa ulaşarak onların yüzlerini güldürdü.

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Pendik Belediyesi ve Pendik Gönüllüleri ekipleri bayram öncesi yetim ve öksüz çocukların yüzünü güldürdü.Pendik Belediyesi içinde ikramlıkların bulunduğu hediyeleri çocuklara ulaştırdı.

Pendik Belediyesi bayram öncesi yetim ve öksüz çocukları tek tek ziyaret ederek onları da unutmadı. Ekipler ziyaretleri sırasında içerisinde bayram çikolatası ve alışveriş kartı bulunan hediye paketlerini çocuklara verdi. Pendik Belediyesi, Pendik Gönüllüleri’yle toplam 978 yetim ve öksüz çocuğa ulaşarak onların yüzlerini güldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.